Najpouzdaniji laptopi

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Stihoklepac, May 24, 2009.

1. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

2. Pasha

Pasha Komšija

Ja imam Asus-a :D f50z ql-62 ..ati hd 3200..

3. Reznor

Reznor Overclocker

Ja mogu samo reci jednu vijest da je u proteklih godinu dana veliki broj Amerikanaca reklamirao HP laptope. Moj laptop je u potpisu, zasad ne mogu puno reci koliko je pouzdan, ali ipak se radi o starijem laptopu. Ovaj moj je jako dobro izradjen, bar sto se tice kvalitete plastike, i baterija drzi do 5h. S obzirom da je ovaj laptop prilicno star, to je dobar rezultat. Kakva je sad situacija s Acerima, ne znam, jer nisam licno testirao, ali koliko vidim po anketama, prilicno su nepouzdani.

4. ColdFire

ColdFire Overclocker

dosta nekih HP serija je imalo frke sa baterijama koje su mjenjali za dzaba . u oba slucaja sam se provukao nekako :lol: Acer imao jedan i nikad vise :lol: daleko mu kuca od moje

5. netbaja

netbaja Novi član

IBM Think Pad x-serija imam ga vec 3.5 godine. Koriste jako kvalitetnu plastiku, dan danas nemam ni ogrebotine na njemu a padao je nekoliko puta sa 1-2m, ma radi perfektno. :D

6. apdejt

apdejt Overclocker

Ja imam acera koji je sav izgreban presao kilometara koliko sam i ja u zadnje 3 godine, radio po 72h bez prestanka i dan danas radi (mada mi je sljedeca kupovina Lenovo jer si ne mogu priustiti viewtopic.php?p=196964#p196964 ) . Kolega ima Fujitsu Shit koji isto tako radi a mogao bih navesti i dosta primjera Lenova, Toshiba i HP laptopa koji poslje raznih silovanja rade bez problema. Isto tako mogu navesti i primjere svakog ovog brenda koji je stao u prve dvije-tri sedmice.

Last edited by a moderator: Feb 11, 2018
  7. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator