U videu se vide rupe ogromne na vrhu tableta, znaci da ima aktivni fan u sebi. Pa je vrlo moguce da dozivi kakav boost kad je dockovan. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
12. januara ce Nintendo odrzati live event gdje ce prezentovati igre za Switch, cijenu i ostale detalje.
Prije da ce bit 399, kaze Nintendno da nece gubiti po konzoli. Kad skontas za 299 mozes uzet sranje tablet, tako da ce sigurno biti skuplje. Ja sam odvojio vec kovertu za mart Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Baha sigurno neće uzimati ovo đubre pored toliko WiiU igara koje nije završio. Do kraja godine mi je samo u planu jedan Xbox One S i to je to do sljedećeg ljeta. PS4 me isto tako ne privlači bez BC, eksterne usb podrške i nemogućnosti promjene psn id-a.
Ja sam odustao od PC gaminga (ko kad su mi PCevi uvijek zauzeti 3D rendanjem i sl). PS4 Pro + Switch su za mene. Switch ce mi dobro doci na poslu, nekad sam toliko lijen i umoran da mi je mrsko upalit TV i PS4, nego predjem na udobnu fotelju i otvorim 3DS i odigram koju dok mi vamo PC izrenda nesta. E Switch ce da mi zamijeni 3DS, ono, zavalis se da odmoris ledja i bacis koju partiju usput. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://boards.4chan.org/v/thread/363582251 Mene najvise zanima novi Mario, da li je 'open-world' ala Mario 64.
Mene najviše zanima cijena. Ako bude 199-229€, kupuje se što prije, ako ne čekaju se naredni Black Friday deal-ovi.
Ispod 250 bi bio sweet spot, iako bi volio da su pucali na 350€ a da su podebljali taj GPU i bateriju da bude blize X1/PS4, da se moze RDR2 i sl u pokretu/hali igrati.
Otici ce dionice u tri lijepe nakon ove prezentacije, ovi Japanci kao da su kakva retardirana nacija xD Sent from my SM-G935F using Tapatalk