Odabir i kupovina TV-a

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Neo Bahamut Zero, Jul 18, 2007.

1. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

2. Haker

Haker Veteran foruma

Preskoci ovaj hisense, ja imam dva ista, jedan panel katastrofa drugi ok, oba softverski sranje

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Patton2410 likes this.
  3. Patton2410

Ok. Hvala za info. Narucim ovaj Samsung onda veceras kad budem kuci.

Ako neko ima kakvu preporuku prije nego uzmem slobodno napisite.

4. Picoooka

Picoooka Komšija

bojler and dams82 like this.
  5. iPlay

iPlay Komšija

Neki dan u Domodu gledam ovaj 75E7NQ Pro. Uzmem daljinski i tipkam malo po meniju. Za 2025 godinu je baš bezveze i basic. Ozbiljno razmišljam bili ga uzeo jer u odnosu na Samsung on nudi 5 godina garancije. Panel mi izgleda prilično dobro.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Vjerujem da su ovi skuplji druga prica
    Na ovom mom tj maminom je ok slika, na ovom drugom osvjetljenje probija sa strana katastrofa.
    Ali gori su bugovi, ima ih dosta stvarno, kod mame svako malo kad hoću yt izbaci me moram se ponovo log in na ovom drugom nikad. Kod mame došao update dosta ispravio na ovom drugom kroz par mjeseci tek i td. Za 600-700 ok ali da dam 1700 i da ovako zajebaje u kantu bih ga

7. Patton2410

Uzeo sam Samsung na kraju. I ovo je bilo vec 200 stoje iznad budjeta, a i odgovara mi vise sto je na ekupi. Nije bilo tog model na ekupi na zalost.

Picoooka likes this.
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Samsung je u tom donjem srednjem rangu sigurica i sve radi odlicno. Slika je isto ok za cijenu. I kod mene je tako neki slican Samsung 7402U,koji je srednji rang i radi evo kao Doxa vec 4-5 godina mislim,ne sjecam se tacno kada je kupljen ...

9. Patton2410

Stigao je TV. Nisam ga jos otpakovao. Ovo uzeo starcima za godisnjicu braka 50tu koja je uskoro, pa cu im odnjet da zamjenu svoj 32 inch sto imaju.

Jedno sto me cudi kod ovih nasih sluzbi za dostavljanje je da ti nikad ne trazi licnu ili ista da dokazes da si ti, nit se treba potpisat. Samo nazovu kazu haj evo me pred zgradom ti sidjes i samo pokupis.

10. Reventon

Reventon Veteran foruma

Do jednom dok ne isporuci pogresnoj osobi pa plati iz svog dzepa novi tv.

11. Haker

Haker Veteran foruma

I meni to nikad jasno nije. Samo uzmeš nema ni potpisa.
    Samo jednom kada sam sa temua naručio lik tražio broj lične ja se iznenadio nisam je ni imao kod sebe.

12. zippoo

zippoo Veteran foruma

To je javasluk radnika. Dok se jednom ne nasadi pa ne bude platio iz svog dzepa stetu.

13. Patton2410

Ja svaki put i upitam 'trebal licna', ali do sad mi niko nikad nije trazio. Samo se jednom morao potpisat od desetina dostava.

14. dams82

dams82 Overclocker

Ne znam za veće gradove, ali kod nas u 95% slučajeva nas kuriri poznaju lično Tako da nema problema prilikom dostave, može preuzet bilo ko ko se nađe tu kad dođe pošta. Ali ako platiš online I kurir te ne zna trebalo bi da te legitimiše I da lično uruči, ipak stvar od milju ili više dat tek tako u ruke nije popularno....

zippoo likes this.
  15. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Stvarno nekad ovaj forum kad citam, rekao bih sve first world problems.

zoi likes this.
  16. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Eh, moze li i meni preporuka za tv, ili da bolje formulisem pitanje, preporuka za tcl :D

Cijena do 900KM, moze se max protegnuti osoba do 1000KM i tjt.

Znaci da je 5god garancija, i da je logicno, sto bolji :D

17. zippoo

zippoo Veteran foruma

Pa ovaj miniled gore sa pocetka teme.
    888 KM
    Tih 5 vodina garancije je 2+3 ,kada budu promocije,pa ako toga sada nema,morati ces cekati tamo pred kraj godine,kada budu popusti

18. Picoooka

Picoooka Komšija

Nema ih vise na stanju.

aNaToMiC ! likes this.
  19. zippoo

zippoo Veteran foruma

Pa neka vidi u nekoj drugoj radnji,ne nuzno Dopertech.
    Olx?

20. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

@selvin

E haj se blago ne iznerviraj :D :D

selvin likes this.