Odabir i kupovina TV-a

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Neo Bahamut Zero, Jul 18, 2007.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Eh to ce mu onda biti zajeb zesci. Ne vjerujem da su mu to naglasili u Hisense/Gorenje prodavnici kada je narucivao.

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

zippoo likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Gledam u domodu, povoljno. [​IMG]

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

4. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

U pocetcima plazmi, bilo je nepisano pravilo da uparujes PS sa Braviom. Ali od pojave LG Oleda nekako je sve shiftalo na ostale proizvodjace.
    Iskreno vecina contenta je HD tako 4K displey ukoliko ne gura neki PS5 Pro i nema neke svrhe.
    Ne kazem da ne treba ici naprijed, ali content npr MojaTV ide sa compresovanim HD Ready stream-om ( bez obzira sta ti pise na STB-u) i fakat se ne vidi razlika ( testirao kuci na 50" HD vs 55" 4K).
    Kada se spojis na pravi 4K 60hz sadrzaj (Telemach 4K Sportklub), vidjeo sam kapi znoja na futbaleru.
    Sad sta je bolje mini led ili oled?

5. zoi

zoi Veteran foruma

Zar se još uvijek odlučuje kupovina po kvalitetu signala na moja tv? Po tome mogu televizori od prije 15 ili 20 godina.

Miniled bolje u osvjetljenoj sobi, oled u mračnoj.

Stevie_Ray likes this.
  6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja trenutno gledam sport preko android boxa i iptv liste,gdje su mi arene FHD a strani sportski programi idu i u 4K.
    I kada tako gledam arene na boxu i onda se prebacim na moja tv,gdje su mi arene SD a ni HD nisu nista bolje...dodje ti kao da gledas u Minecraft :D ,da places.
    Tako da ja na moja tv nista i ne gledam,to jedino zbog mame i imam,inace ne bi ni palio nikada. I kada upalim tv,prebacim na one web kamere,gledam planine i slusam radio u pozadini.