Odabir i kupovina TV-a

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Neo Bahamut Zero, Jul 18, 2007.

1. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Evo da javim da sam danas kupio SONY KDL26P300HE malcu za sobe 699km , bio je jos u ovoj cijeni jedan samsung i toshiba za 200km gore moglo se navuci panasonic ali bi mu bio velik za njegove sobe.Nani nadam se da ovaj tv valja i da se nisam zeznuo :shock: :shock:

2. Ninja

Ninja Komšija

TV ne može biti velik bez obzira kolika je soba.

3. Nani

Nani Komšija

Pa nisi se zeznuo jer si kupio malcu za djecije sobe, to je pametan potez prvenstveno zbog niske cijene.

4. Almir

Almir Komšija

Moja potraga za tv-om je završena samy 40A656 je udomljen, sad ide testing :)

5. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Nani sta je ovo ovdje i za sta sluzi ako ti nije problem malo pojasniti evo na slikama mozes vidjeti..... :smt006 :smt006

Attached Files:

6. Nani

Nani Komšija

PC/CI card slot za freeview kanale, nista pomena vazno ovde kod nas:)

7. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

8. dadodur

dadodur Novi član

ljudi koji lcd da uzmem LG 5700 ili Grundig vision 7 32 inča
    treba mi za korištenje sa računarom.
    Full HD ili mi neki drugi preporučujete

9. Nani

Nani Komšija

Ni jedan od ta 2 koja si napisao, Grunding je kupljen od turskog Beka, koji pravi proizvode za siroke mase, dakle los kvalitet.

Reci do koliko love si ogranicen?

10. dadodur

dadodur Novi član

oko 1100 KM dali se primijeti na računaru full hd
    ili da uzmem manju rezoluciju.
    Legendo de mi preporuči šta da radim i u gdje se primijeti razlika
    u razoluciji i kontrastu

11. Vedo

Vedo Moderator

dado love prelistaj malo ovaj topic, pa nece niko svakom ko bahne istu pricu ispocetka pricat, a napisano je vec sve..

12. Nani

Nani Komšija

13. dadodur

dadodur Novi član

ja nasao Philips LCD 32PFL3403
    Nani valjal ovo

14. JVC

JVC Overclocker

Solidan, ali serija 5 je minimum od philipsa.

15. Nani

Nani Komšija

Upravi kao sto JVC rece, kod Phlipsa serija 5 je minimum minimuma, serija 3 je ekivalent Samsungovoj R seriji - veoma losa.
    Mozes jos za nekih 50 do 100km manje uzeti iz vtc-a 32LE8 model, ljudi vrse kucnu dostavu, nazovi i raspitaj se o cijeni.

16. JVC

JVC Overclocker

Znam kada sam sebi kupovao serija 3 dno serija 5 solidna i na kraju sam uzeo seriju 7 jer nisam imao love za 9, ali sad ovaj Panasonic sto se vrti po gradu nije losa varijanta za relativno malo love, bas sam neki dan gledao u tehnoshopu radiceva Panasonic lcd i panasonic kucno kino 1250KM.

17. Vedo

Vedo Moderator

Nani, moze li se ugurat u 1400 KM kakva relativno dobra 42"/46" plazma (jaran ce je koristiti najvise za igre & MKV filmove)?

18. Nani

Nani Komšija

Samsung 42B450, Panasonic 42PY8. Samo ih trebas pronaci.

19. Vedo

Vedo Moderator

Ok, hvala. Dok lik skupi sve pare pa cemo te zaganjat gdje da nadjemo tog Panija :D

20. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Bahamute evo zbavio sam kabal koji je potreban , moze li sad uputa oko stimanja overscana ?