Online kupovina - diskusije

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Alibegovic, Sep 23, 2009.

1. 7mediN

7mediN Aktivista

onda i jest aircash najbolja dostupna opcija, mislim da su napravili da moze i u google pay

dams82 likes this.
  2. dams82

dams82 Overclocker

Nakon zadnjeg posta sam aktivirao aircash, ali nije bilo kartica za kupiti, kupim u Hr, ali nažalost ne može se prijaviti kod nas jer su nama poslane kartice isključivo za bh tržište. U međuvremenu su došle pa sam kupio, sve super, ali se račun ne može puniti kešom na kiosku kao u Hr nego preko kartičnog plaćanja, ali su sredstva instant na aircash računu. . Valjda uvedu uskoro i to. Inače sve super radi i troškova skoro da i nema, bar je trenutno tako. Dizanje na bankomatima ide bez provizije na MF i Nova banka. Online plaćanje prolazi bez problema, mogu se podesiti limiti. Na jedan račun može se prijaviti 5 kartica, jedna košta 10KM,za prvu prijavljenu vraćaju 10KM na račun. Nije loše ko želi dat jednu karticu članu porodice da raspolaže sredstvima. Sve u svemu dobra stvar. Edit : Google Pay još ne radi kod nas, u Hr radi.

zoi likes this.