Vise volim Visocanin. Ne kontam šta ima veze s tim, ovo je međunarodni forum. Da hoće nama koji tsunami pa da nam daju koji minutu šutnje ako ništa, pare će doći. Koje su sreće samo Indijci...
ex, daj se sredi malo.. upoznati smo s tvojim stajalistem na tu temu pa predlazem da se drzimo IT-a, sto je vise moguce.
de ti Enise zamandali svaki topic gdje se ovo pocne ponavljati. ovo fakat nema smisla. neki isfrustrirani klinjo ocito ima problema sa centralnim nervnim sistemom. :|
Nemamo o čemu raspravljat ako zaključa topice bolje ga izbaciti na jedno sedmicu dana nek ide u Indiju i nek vidi šta je tsunami.Daj više hoćel nam ovdje još 10 godina ovdje lupat o tsunamiju.De molim te eXmAn prestani sa tsunamijem
pricajmo o nadrealistima ili ce ovo pocet da lici na forum sarajevo-x online-a gdje ima dosta opterecenih momaka
eto, dogovorili smo se da cemo lakse ici sa tim off topic pricama.. ako ko ima nesto u vezi prodaje originalnih igara neka slobodno doda..
originalne igre su stvarno skupe ... Ali kada jednu odigrate promijenit cete mišljenje o originalima sigurno. Pirat daje samo možda 20 % uživanja u odnosu na original.
bolja mi je uzivancija sa vise para u novcaniku a da nekazem sta bi rekla moja draga kad bi kupovo originale(izbacila bi me kroz zatvoren prozor)
ponavljam ako se radi o finalnoj fantaziji moze koliko treba god cak i bubreg -igre koje se predju za dan dva neisplati se nabavljat :idea: