Eno u medresi FFX za PS2 80KM - ne bi bilo puno da nije Platinum verzija koja treba biti 40-50KM max. Steta a bas bi s merakom igrao.
ko kaze da se necu igrati na netu. za nekoliko dana mi dolazi network adapter a svi znamo da je online za PS2 free za razliku od Live! servisa za Xbox. a fyi FFX nije online.
ja lijepo dignem tri igre za 2km, kupim tri-cetiri prazna cd-a i igram se dva mjeseca bez problema 8)
sta cu nema se para npr.: morrowind i oba dodatka sam platio 6km i sad se igram ko hadzija a oni sto su za orginal i oba orginal dodatka (ili goty ediciju) dali 100km nek uce od majstora :lol:
a imas li ti majstore euro crack za zadnji patch za Morrowind (cisti, bez ekspanzija). ako znas gdje ima/ili imas licno svaka cast jer sam ja citav net okrenuo naopako. :|
Kad ce biti pustena u rad stranica...ev' gledam u INFO ima screenshot stranice, nis' joj ne fali...a ovamo jos u izradi...ili adresa nije http://www.gameland.ba :?
Da se i ja nadovežem. Definitivno se isplati kupiti orginal neke igre koja stvarno to vrijedi. Ja recimo upravo razmišljam da uzmem War3 Enise, imal toga u gamelandu i kolko je, War3 i War3:TFT? :mrgreen:
36 KM.Stvarno da kažem Enise u germaniji bilo još 2003 u augustu cijena War3 5 € a War3 TFT 7 €. Al dobro ipak je ovo BiH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: