P: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 MSI ARMOR 8G OC

Discussion in 'Računari i komponente' started by Stryker, Feb 12, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Stryker

Stryker Komšija

Na prodaju je ova grafička karta:

Nvidia GeForce GTX 1070 MSI Armor 8GB OC

https://www.msi.com/Graphics-card/GeFor ... o-overview

Kupljena u 10-om mjesecu od pik.ba korisnika "perop" (Pero - Bijeljina) tako da ima i njegovu garanciju od dvije godine i sve oko garancije dogovarate sa njim.

Za ova četiri i po' mjeseca korištena "uvrh glave" dva i po', spojena na 4K televizor, sa najnovijim igrama, i to kad se stiglo od posla šta odigrati (dakle navečer, kad nema grijanja u objektu).

Pero je prodaje za oko 930 KM, kod mene cijena fiksna

775,75 KM - najjeftinije u Bosni i Hercegovini!

Bilo kakvo testiranje sa sigurnim kupcem se unaprijed dogovara, vremena imam samo subotom preko dana, pod uslovom da nemate/ne držite psa u kući/stanu.

Lokacija: Sarajevo, Stari Grad; nosim najdalje do Ilidže ili eventualno u drugi grad uz doplatu za prijevoz.

Zamjena/kompenzacija može samo za nešto što meni odgovara i što će mi biti od koristi, sve ponude u PP.

Kontakt: 062 29 58 58 (Vajber, slabo mogu pričati na telefon preko dana) ili ovdje u privatne poruke.

Hvala najljepša,

2. Stryker

Stryker Komšija

Cijena bi mogla i za 775,75 KM - preko 150 KM jeftinije nego da kupujete novu mimo neke zvanične radnje (tamo je još skuplja)!

Što se tiče eventualnih zamjena onda je cijena skuplja za 33%. Sve ponude na pp.

Thread Status:
Not open for further replies.