P: PS2 - PlayStation2

Discussion in 'Računari i komponente' started by wragg, Jul 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wragg

wragg Aktivista

Prodajem PlayStation 2, tanki model, kao nov (imam i originalnu kutiju), chipovan i vrti sve igre. Uz njega idu i 2 originalna gamepada i originalna memorijska kartica, kao i 30-ak igara na DVD-ima. Igre su sve najbolji naslovi, tj. sve ono sto vrijedi odigrati na PS2: God Of War 1 i 2, Gran Turismo 3 i 4(original), Prince of Persia svi dijelovi, Call of Duty svi dijelovi, Finall Fantasy svi dijelovi, Sillent Hill, PES i jos dosta dobrih naslova.

2. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

bil prodao jedan gamepad i memory stick

3. Haker

Haker Veteran foruma

Može li za 250?? Bolju ponudu nećeš dobit.
    U kakvom je stanju, jeli očuvana konzola i to?? Koji je chip u konzoli??

4. wragg

wragg Aktivista

Ponude na PM. Ide samo sve u kompletu.
    Hakeru, zar je problem u dvajeski? Konzola kao da je sad iz radnje izasla. Mazena i pazena. Neznam koji je chip, al znam da jos nisam naisao na igru koju nije progutao.

Edit: Jos da dodam par igara: Bully, Devil may cry, Burnout 3-4 dijela, GTA:SA, SSX on tour, MGS serijal, Resident Evil 4...

5. wragg

wragg Aktivista

Zadnja cijena: 250KM. Ispod ne ide, jer imam igara za njega u toj vrijednosti ;)

6. wragg

wragg Aktivista

Rezervirano za clana Tir Anasazi do daljnjeg.

7. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Odustao i izvinio se kolegi za kratak delay, možete se dalje dogovarati.

8. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Ako prodajes jedan gamepad i memory card ja sam zainteresiran

9. wragg

wragg Aktivista

Vec sam rekao da ide samo sve u kompletu, a i konzola je opet rezervirana. Nadam se da ce ici lock na oglas.

10. wragg

wragg Aktivista

Ok, drugi put kupac odustaje. Nemam srece...

11. Benq

Benq Komšija

Gleda Bog Stihoklepca svog haha, vidis da ps nece od tebe dok ne prodas jedan gamepad i memo card :D

12. bhd

bhd Veteran foruma

wrag ajde da mjenjamo.D

13. wragg

wragg Aktivista

Hajde ovako, imam jos nekih stvarcica koje bih htio mijenjati, pa da nesto iskombiniramo:

Nokia 6630, nova maska, standardna oprema, kutija...
    Laptop Compaq EVO N160, P3M 1.0ghz, 512mb rama, 60gb disk, DVD, 14,1" LCD, standardni priključci, nova baterija....

A treba mi bolji laptop, pa skombinirajte nesto od gore navedenog i ponudite.

bhd, sta si ono nudio?

14. wragg

wragg Aktivista

Molio bih moderatora da zatvori thread. Tu se ne isplati prodavati bilo sta. Jako neozbiljni clanovi... ;)

Cuj da mu ja u Gradacac donesem da on pogleda...OMG!

Thread Status:
Not open for further replies.