Prodajem PlayStation 2, tanki model, kao nov (imam i originalnu kutiju), chipovan i vrti sve igre. Uz njega idu i 2 originalna gamepada i originalna memorijska kartica, kao i 30-ak igara na DVD-ima. Igre su sve najbolji naslovi, tj. sve ono sto vrijedi odigrati na PS2: God Of War 1 i 2, Gran Turismo 3 i 4(original), Prince of Persia svi dijelovi, Call of Duty svi dijelovi, Finall Fantasy svi dijelovi, Sillent Hill, PES i jos dosta dobrih naslova.
Može li za 250?? Bolju ponudu nećeš dobit. U kakvom je stanju, jeli očuvana konzola i to?? Koji je chip u konzoli??
Ponude na PM. Ide samo sve u kompletu. Hakeru, zar je problem u dvajeski? Konzola kao da je sad iz radnje izasla. Mazena i pazena. Neznam koji je chip, al znam da jos nisam naisao na igru koju nije progutao. Edit: Jos da dodam par igara: Bully, Devil may cry, Burnout 3-4 dijela, GTA:SA, SSX on tour, MGS serijal, Resident Evil 4...
Vec sam rekao da ide samo sve u kompletu, a i konzola je opet rezervirana. Nadam se da ce ici lock na oglas.
Hajde ovako, imam jos nekih stvarcica koje bih htio mijenjati, pa da nesto iskombiniramo: Nokia 6630, nova maska, standardna oprema, kutija... Laptop Compaq EVO N160, P3M 1.0ghz, 512mb rama, 60gb disk, DVD, 14,1" LCD, standardni priključci, nova baterija.... A treba mi bolji laptop, pa skombinirajte nesto od gore navedenog i ponudite. bhd, sta si ono nudio?
Molio bih moderatora da zatvori thread. Tu se ne isplati prodavati bilo sta. Jako neozbiljni clanovi... Cuj da mu ja u Gradacac donesem da on pogleda...OMG!