Pip BF3 origin acc

Discussion in 'Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti' started by Franky Four Fingers, Feb 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Origin acc,Bf3 RU verzija,engleski jezik. Pri kupovini acc moguce je promjeniti nick,pass,i email adresu po vasem izboru. lokacija Sarajevo
    Igrano relativno malo nekih 2 mjeseca,vecina puca je otkljucana.
    Nova cijena i zadnja: 35 km. kontakt Pm ili ovdje.

2. dino73n

dino73n Veteran foruma

P4ja lave stavi lokaciju i napisi u kakvom je stanju stanju acc i jel obicni ili LE. :wink:

3. da je le napisao bi,koristen znaci ja igrao,onako svijez jos uvijek.. lokacija Sarajevo...ne znam sta da kazem vise pametni :smt002

4. dino73n

dino73n Veteran foruma

NHF drug,znas ove nase igrace,najvazniji im je K/D ratio :D ja svoj ne bi mogao prodat ni za 20km.

5. vala ne znam ni jednog,a i drago mi je sto ne znam ako ima takvih botanicara,eto ima puca otkljucanih pa ako je nekome 1 put da igra,ne mora se maltretirat i otkljucavat.

6. NAILS

NAILS Moderator

Dovoljan ti je refres u ovoj rubrici svake sedmice. Nema mnogo tema, nego aeRo trazi kljuc pa se dogovori sa njim. Bas mu treba neko sa foruma ..da prodaje.

7. nece,hoce da je neaktiviran :smt005

8. NAILS

NAILS Moderator

Jos nesto, kako ti mislis to prodati ? Origin nick se moze promjeniti ali ali mislim da ne moze mail.

9. moze i mail, znaci sve se moze promjeniti,bez ikakvih problema.

10. moze lock. Tale kupio

Thread Status:
Not open for further replies.