Koliko se moze dobiti za navedeni monitor potpuno ispravan? Kupljen 29.11.2024. u Tehnolixu ima 2 ili 3 godine garancije nisam siguran. negdje pise 2 negdje tri. Mogucnost zamjene za 27" monitor 1440 (2k), da ima stimanje visine, ako je moguce da ima usb-c izlaz i garanciju (nije presudno) + doplata. (prednost imaju dell, hp, samsung, philips) Naravno ako se odlucim za prodaju. Lokacija Sarajevo.
Kod Mikija je nov 525 km pa otprilike oko 400-450 km bi mogao traziti. https://olx.ba/artikal/63236840
F5 ipak ide na prodaju, cijena 450KM. mogucnost zamjene za 27" monitor (1440 i da ima stimanje visine) + doplata.
Ok cijena i dobar monitor. Samo bih napomenuo da Xiaomi kod nas dolazi sa samo 1god garancijom. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
evo sta sam dobio uz monitor, na jednom pise 24 na drugom 36 mjeseci, na papiru gdje pise serijski i model je 24, a 36 na ovome xiaomi papiru.
Ok, Samo sto ja znam 100% da Comtrade na kompletan Xiaomi asortiman daje 1godinu garanciju (jer imam trenutno preko 200 Xiaomi monitora na lageru). Uglavnom, ako na garantnom radnje gdje je kupljeno pise 2 godine, onda je tako. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
I KimTec daje 12 mjeseci na Xiaomi monitore. Avtera na TCL monitore daje 24 mjeseca + 36 mjeseci registracijom na website.
Ti imas napismeno vecu garanciju i zagarantovano ti je 24 mjeseca .. ne obracaj paznju sto mi ovo pisemo