Predložite tastaturu

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Stihoklepac, Mar 17, 2014.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

@zippoo
    Keychron su stvarno odlicne tastature, pogledaj ovu sto Stihi rece.
    Imas i Keychron V5 Max, jeste oko 250KM al neces se pokajati.
    A taj dio za dlan uzmes odvojeno preko Temua ili olx. Nisu vise u modi te velike, kao moja stara Logi G510s sto pola stola zauzme.

@BodySnatcher
    Ti pogledaj Keychron C3 Pro 8K na olx-u. Jedino sto su madjarski layout.

Last edited: Jan 6, 2026
  2. Picoooka

Picoooka Komšija

Ja sam keychron prekrizio kada sam narucio K8 TKL wireless preko kupiglobal i dobio tastaturu sa neisparvnom baterijom.Baterija na njihovom webshopu 3-4$,ali za dvije godine nikada nije bila dostupna za narudzbu.

Kakav jad od kompanije o_O

3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Radi na kablo :)
    Kod mene je ta ista i nemam problema. A siguran sam da se baterija moze naci zamjenska preko ebaya.

4. Picoooka

Picoooka Komšija

Tako sam je i koristio do prodaje jbg

5. p4ja

p4ja Komšija

Provjeri i Yunzi na amazonu, vrhusnki kvalitet, zvuk savrsen itd.. price range 100-130 dolara

6. Stig L Stoner

Stig L Stoner Aktivista

Apex 9 mini i Apex tkl pro gen3

7. zippoo

zippoo Veteran foruma

Necu ta odvojiva odmaralista za dlanove. Znam da nisu nesto pretjerano vise u modi ali meni je nekako nezamisliva tastatura bez odmaralista. Nije mi velika saka i prsti,pa mi ovmaraliste dodje kao potpora i izdigne saku. Ove male tastature sada su mi tesko sranje...neki dan jednu takvu koristio malo,mehanicka...klepece i udara pofino...ni to mi se bas ne svidja. Radije cu ganjati one neke mekse i tise prekidace. Samo sto je i to sada jako tesko upratiti sta je sta...imas one originalne switcheve a sada svako ima i neku svoju kopiju,pa je svaka kupovina haman napamet,osim ako je uzivo ne probas. A meni se bas i ne da to ici ganjati po radnjama,nesto cu naruciti sa neta.
    A i za polovnu ne bi dao vise od 100 KM.

8. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Ova mi djeluje interesantno.
    Attack Shark x98 mehanicka
    https://olx.ba/artikal/73296039

Koristim TKL tastaturu i tacno mi fali ovaj numpad ali bi bila preduga na stolu. Ove nove opcije "kompresovane" su veoma prakticne.

9. Reventon

Reventon Veteran foruma

Naruci je sebi preko Temua, izace te jeftinije.

Ragnarok likes this.
  10. BodySnatcher

BodySnatcher Aktivista

Ova shark je naš ono što sam mislio kupiti, zaboravio sam napisati da kupujem tkl i da je wireless.
    Brojčani dio na tastaturi nikad nisam koristio, nije mi zgodno nikako.
    Gledao sam ovakve na temu, ima ih za 100-ak maraka.
    Pozdrav.

11. dino73n

dino73n Veteran foruma

Moze li neka preporuka tastature?

Znaci wireless,da nije na baterije nego da se puni,nasa slova obavezno i rasvjeta obavezno. Ne mora bit RGB al mora svjetliti da vidim slova.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

12. Reventon

Reventon Veteran foruma

Logitech MX keys S

13. tex

tex Novi član

Ima li neko iskustva sa Logitech G Pro X TKL RAPID tastaturom? Da li se isplati zamijenit HyperX Alloy Rise 75 Wireless za nju? (cs igrač hahah)

14. dino73n

dino73n Veteran foruma

Slaba je ponuda s nasim slovima. Al zato Madjarskih ne fali. :)

Ako ima jos nesto za predloziti slobodno pucajte. Mogu i neke jeftinije opcije. Stedim za ddr5 hehehehe

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

15. Reventon

Reventon Veteran foruma

Skroz slaba ponuda sa nasim slovima. Jedino jeftine office tastature. Ove iole bolje sve su engleski, njemacki, skandinavski ili madjarski.
    Imas kod Mikija Logi ako ti odgovara cijena.
    https://olx.ba/artikal/71380862

Izbor je puno veci ako se odlucis na strani layout.

16. Aldiin

Aldiin Overclocker

Koji je fazon da budu naša slova? Jedino ako gledaš dok kucaš..

17. dino73n

dino73n Veteran foruma

Naravno da gledam,ja sam druze skoro 50g star autoserviser a ne IT strucnjak,jedva nabodem gledajuci. Da pustim post bez da ga dva put ne popravim bila bi komedija ziva.

p4ja, Aldiin, zippoo and 1 other person like this.
  18. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kod mene na poslu jeftine HP tastature i starijim radnicima korektorom u traci precrtao strana slova i rukom napisao nasa :D a i ja se zeznem nekada izmedju Š i Đ

19. zippoo

zippoo Veteran foruma

Hahahhahaa nasmija me post bas. :D:D

Da ja tako gledam,ne bi nista ni napisao,jer na pola tastature su obrisani znakovi sa nje :D

dino73n likes this.
  20. Aldiin

Aldiin Overclocker

Moj djed od 95 bi za tebe rekao da si momak tek postao :D

Ako ništa, sve si nas nasmijao.

dino73n likes this.