Preporuka za miš

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Seadboy, Jan 18, 2010.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

@Picoooka
    Jel trazi Asusov malware da se instalira za sve funkcije ili moze bez njega? Da ne citam cijeli review sada.
    I ako imas jos nesto za predloziti.

2. Qler

Qler Veteran foruma

ja sam na piku uzeo od neke žene G903 u kutiji, cijena bila meni se čini 90KM... kako sam skontao muž iz švedske donosi :) tako da sam na kraju uzeo G935 sluše, G915 tastaturu i ovaj miš... sve odlično, sve u kutijama bilo.

Aldiin likes this.
  3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Upratio sam ih i ja, iz Sarajeva cini mi se. Da ne nalazi u kontejneru u Swe, kao Zeleni prije :)

A kakvi su ovi kinezi sa pixart senzorima, valjaju li cemu. Ima ih po 80KM.

Aldiin likes this.
  4. Picoooka

Picoooka Komšija

Pa ja imam isto Asus mis i instalirao sam crate smetlje samo da podesim sto mi treba i uninstall .. softver je stvarno velika mana zbog cestih errora koje inicira asus crate softver kao i zauzeca u procesu koje zna ponekad biti poveliko bez ikakvog razloga.

Ne znam iskreno sta preporuciti od wireless jer su cijene žara za svaki bolji mis.

Ovaj je nahvaljen isto,ali cijena jbg

https://olx.ba/artikal/73972899
    https://www.techpowerup.com/review/asus-rog-keris-ii-origin/

Last edited: Feb 2, 2026
    dino73n and Reventon like this.
  5. Picoooka

Picoooka Komšija

6. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Asus crate shit ugasis odmah u biosu, i onda se ne instalira automatski.

7. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nisam nikada skontao Asus Rog lineup za miseve. Hapre, Keris, Gladius, Charkam, Strix itd.
    Ima li neki od njih opciju za infinite scroll kao kod Logija?

8. Picoooka

Picoooka Komšija

Kod mene je Chakram X Origin i nema infinite scroll,a mislim da nemaju ni ostali.

Reventon likes this.
  9. dino73n

dino73n Veteran foruma

Sad mi bas zuji u glavi.Dal kupiti ovaj od 150km ili se isprsiti jos 70km za ovaj drugi. Nesto ne vidim neke spektakularne razlike osim sto uz skuplji dobijes rezervne prekidace i nesto bolji battery life koji nije los ni na jeftinijem.

10. KingT

KingT Veteran foruma

Daj ba ljudi niste normalni tolike pare bacati na mis. Ja sam uzeo za laptop Logi g305 Light Speed za 40€. :D
    Doduse i ja sam nekad davno 2010 mislim dao tada 180KM za Roccat Kone Max, i trajao je 10 godina.
    Deff najbolji mis sto dam ikada imao, App je bio vrh i prema danasnjim standardima.
    Sad imam na desktopu jos i Logi G600

11. zippoo

zippoo Veteran foruma

Fantek x17 Blade polovan...danas mi naletio i evo malo ga koristim,pokusavam se navici...malo je veci od mog prethodnog. Nov je 40 KM :D
    Bitno da nije tezak,jer vise ne mogu teske miseve.

12. Picoooka

Picoooka Komšija

Ovaj Gearlink je samo za novu liniju asus periferije :mad: imam mis chakram x origin i tastaturu rog azoth i ne prepoznaje ih.

13. Picoooka

Picoooka Komšija

dino73n likes this.
  14. dino73n

dino73n Veteran foruma

Kod komsije Harpe ACE Aim lab stoja. Poslao sam mu poruku da vidimo jel dostupan.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Picoooka likes this.
  15. Aldiin

Aldiin Overclocker

@Qler I ja sam od istih uzeo, samo u prodavnici, mislim da je na stupu bila. Polovna logi oprema, full pakovanja, stvarno kao novo. Uzeo kompletnu periferiju, apsolutno sve kao novo. Jedino što nisu baš zadnji modeli u pitanju ali i ovi stariji za ove pare rade savršen posao.

16. Qler

Qler Veteran foruma

Nisam znao da sad imaju prodavnicu. Ali da, best buy :D

17. Reventon

Reventon Veteran foruma

18. Reventon

Reventon Veteran foruma

19. Picoooka

Picoooka Komšija

Imao sam oba i na prvom je scroll fasovo jumping pa sam ga prodao prijatelju koji ga je uspio popraviti,a ja sam sa amazona narucio ovaj Origin.

Jedina razlika je sto X u odnosu na X Origin ima QI punjenje i 4 grama je laksi Origin.

20. Reventon

Reventon Veteran foruma

Onda je vrlo moguce da je ovo tvoj koji se prodaje :D