Preporuka za miš

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Seadboy, Jan 18, 2010.

1. Picoooka

Picoooka Komšija

Nije sigurno to moj jer prijatelj ga idalje koristi.

Reventon likes this.
  2. dino73n

dino73n Veteran foruma

Pazario sam s komsijom. Hvala ti za tip.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Picoooka likes this.
  3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Dino kako slusa misonja? :)

Ja sam narucio VXE R1 Pro Max preko ebaya za 85KM. Budemo vidjeli, hvale ga da je solidan.

Picoooka likes this.
  4. dino73n

dino73n Veteran foruma

Dobar je Jerry,samo mi treba malo da se adaptiram. Toliko je lagan da nemam osjecaja. Baterija dobro drzi. A za Armor Crate ima samo komadic koji je poreban mišu i njega sam instalirao i radi ok.

5. Reventon

Reventon Veteran foruma

I meni ce biti problem naviknuti se na tezinu. Sadasnji G500 je duplo tezi od ovog sto sam narucio i to bez dodatnih 27gr utega.
    Morat cu se prilagoditi i na manje dimenzije.

Nego jel ti Steam hakovan prije ili poslije instalacije Armor Crate? :D

6. dino73n

dino73n Veteran foruma

Steam je fasovao nekad juce u jutro a misonju sam instalirao dan prije. Snimio sam kompletan armor crate podesio mis i obrisao AC. I sutradan je steam popusio. A sinoc sam ponovo snimio samo komadic AC-a koji treba misu.

Medjutim ne sumnjam na AC nego na CoD MW3. Naumpalo mi malo zaigrat,imam mw2 orgigi i ajd reko da nastavim kampanju i skinem narodnjaka i nesto nece da krene i zatrebao mi neki .dll i nadjem ga na nekoj stranici i dok sam ga skidao zasvira AV. I poslije toga su pocela ta logovanja na moje razne racune. Isto ko da mi je 11 godina heheh.

A nije lose da me je to malo osvjestilo. Totalno sam zaboravio da net moze bit opasno mjesto.

Reventon likes this.
  7. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Trebalo bi da valja. Ja sam kupio davno F1 Mobu, ali idalje stoji zapakovan sa ostatkom periferije za neke bolje dane :D

8. dino73n

dino73n Veteran foruma

Update mišonje!

Evo danas 11 dana kako sam kupio miša,baterija ludilo.Nisam bas od jutra do mraka za kompom al svaki dan se sjedne,napunio ga prvi dan i evo danas je na 47%,na tezinu sam se navikao brzo,sad kad uzmem u ruku obicni s kablom ko da šlepam auto snjim,teško mi osjećam kabal :D

Bateriju cu pustit do kraja da se kao kalibriše,to sam negdje procitao pa opet napunit do kraja pa cu kasnije dopunjavat pomalo.

JEl stigao VXE?

9. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nije jos, prema trackingu trenutno je u Holandiji :)