Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Najjače mi je kad je jaran koji koristi iPhone, imao 12ku pro max, kupio 15ku oro Max, kad je izašla, i bukvalno mu stajala u ladici godinu dana, sve odlagao, i kad je 16ka izašla ja mu kažem jarane nema smisla više, mijenjaj. Bukvalno godinu dana u kutiji stajao, mrsko mu bilo prebacivati, a Apple to baš dobro radi

2. Reznor

Reznor Overclocker

Doslovno, meni je prebacio i bankovne račune i Google Authenticator kad je bila tranzicija s 13 Pro na 14 Pro.
    Isto i za MacBookove.

Usput je li iko probao ovo

Data Migration from iPhone
    Samsung's Smart Switch app facilitates seamless data transfer from iOS devices. It allows migration of contacts, messages, photos, videos, and even app data. For apps like Viber, using Smart Switch via a USB cable ensures a more comprehensive transfer.

Last edited: May 26, 2025
    zoi likes this.
  3. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Meni nije radilo sa pojedinim App-ovima Samsung to Apple (Viber npr)
    A Migration assistant nikad nisam mogao koristiti jer sam u vecini slucajeva testirao MDM-ove tako da kada uradis migraciju na Appple obrise i MDM payload.

Btw ima li neki photo downlaoder za Apple?
    Imam workaround, tako sto pustim da Google Photos pokupi sve slike sa iPhone-a i onda uradim sync preko QNAP-a i sve backupuje, ali bi bilo bolje da ima sta direktno.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Evo ohavezao se otkako sam chache ocistio, izgleda da je pomoglo [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kako si usao u recovery mode? Meni nece kada ga palim sa power i vol up ili down.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Ma mora biti spojen na kabal, zato nisam ni uradio odmah kada je update instalirao.

Reventon likes this.
  7. selvin

selvin Moderator

Ponovo Samsung ima akciju s25 (bilo koji) a gratis s25 FE, ako neko nije upratio. Neko je spominjao da ceka takvu akciju opet, mislim da bude svake 2 godine... Ja kontam mozda neki upgrade da odradim, dobra je akcija.

8. Qler

Qler Veteran foruma

Ja danas kupio S25 12/256 i registrovao se za S25 FE

na ekupi od jutros digli cijenu sa 1499 na 1899KM. Ja uzeo u Fontele za 1439KM...

Pa eto bit ce nov FE na prodaju :) kad dodje

Reventon likes this.
  9. Reventon

Reventon Veteran foruma

Hoce li biti 128 ili 256GB model FE?

10. selvin

selvin Moderator

Ah juce im 128GB verzija bila 1299 a 256GB bila 1499, sad dodali FE verziju i digli cijene... Digli i ultru kako vidim, al ne znam tacno koliko.

11. Qler

Qler Veteran foruma

Mislim da je 128GB FE. Sumnjam da dijele 256GB...

12. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Zivota mi ne vrijedi mi raditi upgrade, evo gledam usporedbu svog S23 i S25 i isti klinac.

13. selvin

selvin Moderator

Ma ne vrijedi to, kod mene je flip3, to je s21 generacija. Vjerujem da bi bio neki skok, ako nista kamera i baterija jer je flip3 tu losiji od s21.

aNaToMiC ! likes this.
  14. Haker

Haker Veteran foruma

Ja trebam mami kupiti telefon ali ne znam, sad mi se koristi pixel, dosadio mi zamsung.

Kako radi ta akcija, moze se kupiti bilo gdje telefon da nije otpakovan ili mora kod nekih od zastupnika tipa domod?

15. Qler

Qler Veteran foruma

Ma uzeo sam zeni ovaj S25 samo sto ce doci ovaj FE pa ce se isplatiti kako tako... 90% stvari je isto.

16. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ima negdje lista i spisak kod koga se sve moze kupiti da bi se registrovalo, ne moze svugdje.

17. Qler

Qler Veteran foruma

Mora ovlasteni zastupnik, i bilo koji S serije telefon.

Ja sam kupio u Fontele, jer su oni ovlasteni servis, a nema ih u listi ovlastenih dobavljaca, nego ga registrujes da si u Domod kupio...

Ja sam uredno registrovao svoj maloprije.

18. dams82

dams82 Overclocker

To je extra ponuda. Ja uzeo s25 26.08. u univerzalno, platio 1260KM, moradoh jbg kupiti, kćerka zijanila mob na moru pa joj ja dao s23, sebi uzeo ovaj. Da nisam ovaj bi uzeo onako da se počastim , prodaš ovaj FE i extra prođeš...

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

19. Qler

Qler Veteran foruma

Eto bit će dobra cijena kad dođe, ljudi smo :)

zoi likes this.
  20. zoi

zoi Veteran foruma

Heh, evo otvorio fontele.ba da isto uradim za svoju i nema više s25...

Za mene lično, možda ovu akciju iskoristim na s27. S23 me i sad odlično sluša i nikakvu želju nemam da mijenjam.

dams82 likes this.