Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Najjače mi je kad je jaran koji koristi iPhone, imao 12ku pro max, kupio 15ku oro Max, kad je izašla, i bukvalno mu stajala u ladici godinu dana, sve odlagao, i kad je 16ka izašla ja mu kažem jarane nema smisla više, mijenjaj. Bukvalno godinu dana u kutiji stajao, mrsko mu bilo prebacivati, a Apple to baš dobro radi

2. Reznor

Reznor Overclocker

Doslovno, meni je prebacio i bankovne račune i Google Authenticator kad je bila tranzicija s 13 Pro na 14 Pro.
    Isto i za MacBookove.

Usput je li iko probao ovo

Data Migration from iPhone
    Samsung's Smart Switch app facilitates seamless data transfer from iOS devices. It allows migration of contacts, messages, photos, videos, and even app data. For apps like Viber, using Smart Switch via a USB cable ensures a more comprehensive transfer.

Last edited: May 26, 2025
    zoi likes this.
  3. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Meni nije radilo sa pojedinim App-ovima Samsung to Apple (Viber npr)
    A Migration assistant nikad nisam mogao koristiti jer sam u vecini slucajeva testirao MDM-ove tako da kada uradis migraciju na Appple obrise i MDM payload.

Btw ima li neki photo downlaoder za Apple?
    Imam workaround, tako sto pustim da Google Photos pokupi sve slike sa iPhone-a i onda uradim sync preko QNAP-a i sve backupuje, ali bi bilo bolje da ima sta direktno.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Evo ohavezao se otkako sam chache ocistio, izgleda da je pomoglo [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kako si usao u recovery mode? Meni nece kada ga palim sa power i vol up ili down.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Ma mora biti spojen na kabal, zato nisam ni uradio odmah kada je update instalirao.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Reventon likes this.