Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Picoooka

Picoooka Komšija

apokalipso likes this.
  2. selvin

selvin Moderator

Evo ananas potvrdio da su pod akcijom ako kupis od njih:
    Provjerili smo Vašu narudžbu i potvrđujemo da ste izabrali ispravnog trgovca – Ananas Shop. Ananas Shop je u korporaciji s Domodom, koji je zvanično naveden na Samsungovoj listi ovlaštenih partnera za ovu akciju.

Kao sto sam naveo prije: prodaju i od geneleca koji nije pod akcijom izgleda.

Qler and zoi like this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

1400-1500 je super cijena ipak se dobije valodna garancija. Ja sam iz ove radnjice s23 platio 1300 a nisam dobio ni FE ni garanciju.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

4. Comander

Comander Novi član

Da li je neko uzimao na Ekupi.ba, i oni nude ovu promociju ali ih nema na spisku ovlastenih prodavaca na samsung stranici? Uzeo bih S25+ ok mi je cijena ali ne bih da izvisim za poklon pa ako je neko uzeo da podijeli iskustvo.

5. Picoooka

Picoooka Komšija

Sve regularne radnje koje izdaju fiskalni uzimaju iz veleprodaja ( kimtec i comtrade )

6. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Meni su smiješne ove akcije. Platiš 2500 KM akciju.
    A ovdje now telefon dobijes sa dvogodišnjom garancijom iz domoda za 1880 KM
    https://olx.ba/artikal/69889254.

7. Reznor

Reznor Overclocker

Pa ovo iz ananasa za S25 jest bila akcija, tu negdje cijena ko u ovim mikimaus radnjama, a dobijes prakticno dzaba S25 FE. Kako vec rekoh za S25 Ultra se vec ne isplati nijedna akcija, kosta skoro 3000 KM, jos ako nema poklona preplatis ga.

8. selvin

selvin Moderator

Bio je prvi dan po 2299 na ananasu cini mi se. Isplatio se tad itekako. Da FE prodas za 800, opet 1500 je top cijena sa garancijom.

Haker likes this.
  9. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je ultra glomazan, čekao sam da samsung krene sa ovim novim baterijama ali evo ovo ispade plus s26 ce biti samo u pro verziji, s26 ovaj tanki bullshit i s26 ultra naravno sa ovim standardnim baterijama tj kapacitet ostaje gotovo isti tako da i nije neka šteta.

10. Reznor

Reznor Overclocker

To vec moze, tu je negdje cijena ko u ovim drugim radnjama, ali je izgleda brzo puklo. U bht, domodu je cijena uvijek ista bila. A nema veze ako bude S26 Ultra uskoro ovom ce pasti cijena tako to ide svakako. Onaj Edge mi je bezveze.

11. selvin

selvin Moderator

Samo da nas ne zeznu pa da nema poklona ako je kupljen preko ananasa, fontela i slicnih :D

12. Comander

Comander Novi član

Ko se uspio registrovati i dobio potvrdni mejl, tu nema greske, poklon ce biti nebitno ananas, fontel. Zato sam i pitao da li je neko uzeo sa ekupi, zbog registracije jer ne znam sta pise na fiskalnom od njih a sta zahtjevaju ovi iz samsunga prilikom registracije

Qler likes this.
  13. Reznor

Reznor Overclocker

14. zippoo

zippoo Veteran foruma

U maju zadnji put bio online. Neko pukao oglas pa ako se ko nasadi,nasadi.
    Ja prijavio oglas

Reznor likes this.
  15. Haker

Haker Veteran foruma

.

Last edited: Sep 18, 2025
  16. mobsterc

mobsterc Overclocker

Sta je ovo, pixel 10 gora baterija nego prosle godine… nema telefona da valja od ovih novih, opet neka prica ai, da ih hoce dobiti na sudovima za lazni marketing

17. Tesla

Tesla Komšija

Evo hocu da cijenjeni A55 zamijenim S serijom. Previse mi je uzimati S25, ali vidim u domodu 1150 KM S24 jos kad mi uracunaju 10% popusta na raiff karticu, dobra cijena, a S23 1300 + KM pa mi nije jasno. Jel nesto mnogo bolji S23 ( sumnjam ), a nisam dugo uzimao S seriju pa pitam.
    Hvala

18. Haker

Haker Veteran foruma

Pa s24 je bolji samo imas ovu akciju gdje kupiš s25 I dobiješ s25fe.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Pa i nema smisla raditi vise upgrade bilo kojeg brenda sa modela na model.
    Ja evo uzeo s25 radi ove akcije sa s23 sve isto, u isti case stane telefon, razliku u bržem procesoru je nemoguće primjetiti a ostalo identicno.

A za bateriju, pa.valjda bi trebala biti bolja sad kad su samsung otkantali i stavljaju bolji modem koji je proje bio glavna mana kada je baterija u pitanju.

20. Tesla

Tesla Komšija

Ah, vidio sam, strah me je da nece na kraju s25fe toliko na cijeni izgubiti da ce me s25 izaci 1500 KM. Ne znam libim se da li da idem na tu opciju, ne znam ni koja je cijena bila obicnog S25.