Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Pa ja sam evo kupio s25 256gb za 1500
    Nema sanse da nov s25fe bude toliko malo da se ne isplati. Nek ode za 800km u najgorem slučaju opet ti je bolji deal nego da sada kupiš s24.

Jedino sto su svi digli cijene Pa.sad je 1500 128gb model

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Tesla likes this.
  2. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Uradi suprotno, kupi bundle, zadrzi S25 FE, prodaj S25 :) jos bolje prodjes :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tesla likes this.
  3. Tesla

Tesla Komšija

Tacno, ali tek decembar-januar cu dobiti FE :).

4. kvaju

kvaju Komšija

Ja sam svima koji su mislili kupivati s24 obicno rekao sa je bolja kupivina s23, i zato i drzi cjenu, jer na s23 su svi snapdragon procesori, dok na s24 nisu. Tu je ta razlika koja se bas osjeti

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

dams82 likes this.
  5. dams82

dams82 Overclocker

S23 je bolja opcija od s24,ali s25 je najmlađi i vrijedi ga sad uzet jer razlika u cijeni nije neka. Bar imaš mlađi uređaj koji će duže imati podršku i svježa baterija u njemu,sumnjam da se s23 još uvijek proizvodi,vjerovatno prodaju stare zalihe.... ova akcija je veliki plus,a i bez nje ja evo skoro kupih S25 sa 256 memorije za 1260KM

Tesla likes this.
  6. Tesla

Tesla Komšija

Odluka je pala, hvala drugovi kao i uvijek do sada. Odoh po bundle veceras.

Ne igram nista na telefonu, wireless punjenje i dex me najvise interesuju. A ni kamera nije bezeze. Jedino bazerija, ali ne moze sve :)

selvin likes this.
  7. selvin

selvin Moderator

Za koliko si nasao najjeftinije sad? Koliko vidim s25 128gb je oko 1700 kod ananas i imtec. Ima li gdje jeftinije pod akcijom?

8. Tesla

Tesla Komšija

A ja sam gledao samo domod 1900 256 GB.

1840 je Imtec 256

9. Haker

Haker Veteran foruma

Joj imtek je kriza. Ja se neckao za 1400 sutra se probudim 1800. Sreca imao screenshot sa 1490 posaljem ovoj zenskoj sto sam ostavio kontakt kaze moze. Posaljem klegi kvaju on uspije za 1300 128gb kod nje. Znaci pusta pijaca, pregovaras cijenu.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

10. Haker

Haker Veteran foruma

Pa koliko vidim procesor u s25fe je iz s24, exinos vertija. Manje vise ovaj fe je prepakovan s24

11. zippoo

zippoo Veteran foruma

Dobar je procesor,samo je baterija kriza...gledas kako postotak opada na Exynosima. A sto se performansi tice,nema tu neke fule. Kome ne smeta to da dopunjava dnevno ili ko manje koristi telefon da mu moze izgurati dan...nista mu ne fali.
    Doduse,nisam bas pratio taj Exynos iz S24 serije,ako su ubacili modem koji manje trosi,onda je i to mozda popravljeno.

12. Haker

Haker Veteran foruma

Nije modem i jeste problem. Bas sam gledao test lik koristio SD vertiju i exinos uporedo cijeli dan. Na wifi su tu negdje jel odes vani i mobilni podaci pojedu exinosa. Isti problem su i pixeli imali.
    Ja kontam mami ostaviti ovaj S23 stvarno je top telefon, gledam danas 50% baterije 3h sont isto kao prvog dana.

zippoo likes this.
  13. dams82

dams82 Overclocker

Kod mene je s23 nakon godinu i po dana već pomalo popustila baterija, vidim na ovom novom mnogo bolje drži.... A kćerka kojoj sam dao s23 se hvali kako mu je baterija extra, kod nje bio s21fe star 3,5 godine.... Svi su SD ćipseti....

14. Haker

Haker Veteran foruma

Pa ja sam ovog punio od 30 do 80 i nikad brzo punjenje, bas da vidim ima li efekta i izgleda da je sacuvalo bateriju.

15. Qler

Qler Veteran foruma

I kod mene zamalo da mala zađiineki svoj s21fe za ženin s23, al prodade se s23 :)

16. selvin

selvin Moderator

Ma svi koriste priliku da izvuku sto vise para zbog akcije. Prvi ekupi je to odradio, pisao sam onih prvih dana akcije, isto kao ti ustao ujutro sve skuplje po 300KM.

17. Tesla

Tesla Komšija

Nisam stigao sinoc otici, pa mi se javile kolege sa foruma i pokusale pomoci, ali nisam imao srece, uspio sam dobiti ponudu 1700 za Ice Blue 256, ali mi boja stvarno ne odgovara. Elem sad kad vidim da se moze i za 400 KM manje uzeti od onoga sto sam planirao potrositi, odustao sam, uzet cu 23 vjerovatno i kraj price.

18. Haker

Haker Veteran foruma

Pa kolko je s23? Zar ima jos.nov kupiti

19. dams82

dams82 Overclocker

Ja ne bih ni mjenjao da nije bilo buć u more
    S23 je stvarno odličan uređaj, evo par ljudi ga ima ovdje na forumu, ali eto sad kad sam već morao investirati bilo mi bezveze uzet opet s23 pored S25 za razliku 200KM....

20. Tesla

Tesla Komšija

Koliko vidim, ima dosta na OLX-u, puni vise FE modela, ali ima, cak se i ultra moze naci do 1400 KM, a ovi obicni su od 900-1100

Last edited: Sep 19, 2025