Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Koliko te kostala nova baterija i ugradnja?

2. selvin

selvin Moderator

Napisao je da je u garanciji sve.

Qler likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Pa sjećam se kada si ga kupio da si stavljao screen on time i da je kod mene na s23 bio bolji. To od starta nije valjalo

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

4. Qler

Qler Veteran foruma

Evo sad imam 73% :) ja sam u šoku :)

5. dino73n

dino73n Veteran foruma

Nedjelja se ne racuna. Pogotovo kucna. Vidjeces sutra pravo stanje.

Mada evidentno je da si u plusu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

6. Qler

Qler Veteran foruma

Nije ovo loše :)

7. Reventon

Reventon Veteran foruma

Instaliram novi update za A55, android 16 i oneui 8. Nista novo ne vidim. Valjda neke AI gluposti koje ionako ne koristim. Samo da baterija ostane ista.

8. zoi

zoi Veteran foruma

UI7 je bio velika promjena, 8 nije.

dams82 likes this.
  9. Haker

Haker Veteran foruma

Ma sta ce novo biti, ali baterija je odlična, ja sam ga instalirao na s23 i s25 na oba nema problema.

10. dams82

dams82 Overclocker

Ja ba, i ja sam očekivao neke promjene, ono sve isto. Sreća baterija se dobro drži, ne vidim povećanu potrošnju....

11. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kada se hvale sofwerskom podrskom 5-6 godina, na ovaj nacin to i nije nesto posebno.

12. Haker

Haker Veteran foruma

Pa jest veliko, misli se na 6-7 nadogradnji androida a ove samsugove one ui nadogradnje su skroz drugo, nekad su vece nekad manje ali generalno sve je to sad zaokruženo da od androida 12 jedva skontas razliku. Nekad je svaka nadogradnja bila velika promjena znala se ime svake nadogradnje sad je to zanemarivo.

13. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Ja se kontam opet ponoviti al sad ne zn sta bi? Sta god sam trazio nedostupno je trenutno. Kontao sam iphone 17,nema ga bice kao oduce swdmice, pa onda sam razmisljao na s25, na njega samo edge verzija. Pa sam onda kontao xiaomi 15T pro, nema ga jos. Nude mi xiaomi 15 od prosle godine ( vidim da je skuplji i danas od ajfona 17 bar u bht gdje namjeravam da uzmem). Imam trenutno obicni s23. Iskreno, bitna mi je baterija i jak hardware, a na androidu imam masu aplikacija kupljenih. Kontam sad ako na apple predjem bice opet daj kupuj. Nekako mi sve ide na to da ce prevagnuti xiaomi opet. Eh sad samo da li cekati da dodje 15T pro ili ovi novi 17 ( mada su oni skupi pravo) ili ici na xiaomi 15?

Sent from my galaxy s23

14. Reventon

Reventon Veteran foruma

Pa ako ti nije zurba scekaj malo, doci ce. 15T pro izasao prije par sedmica, iphone isto.
    S25 je vjerojatno rasprodan zbog akcije za gratis S25 Fe. To ti je usput i preporuka ako jos traje akcija.

SpookyMoO likes this.
  15. Haker

Haker Veteran foruma

Traje akcija do 19.
    Xiaomi je na mediateku ne znam kakav je on ali ima ogromnu bateriju.
    S25 ima dobru bateriju ovaj SD 8 elite je još štedljiviji. Meni 50% potrošene baterije ima 40min bolji on screen time od s23 sto mi je top.

16. Stig L Stoner

Stig L Stoner Aktivista

Ma samo iphone i ne beri brigu, ja sam danas pokupio sebi i zeni 17 pro orange. Sklonio sam se od Max modela malo da ruke odmorim.

17. nivla

nivla Komšija

meni je max zbog baterije privlacan

18. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Uzeh ipak Xiaomi 15T pro 12/512. Sta da kazem, tel je super. Ja sam zadovoljan,pogotovo baterijom :)

Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk

zippoo, zoi, Haker and 1 other person like this.
  19. Ragnarok

Ragnarok Komšija

I dan danas imam Xiaomi Mi 10T 5G u mint stanju. Komplet ambalaza i oprema.
    I dalje radi glatko. Sve pohvale za Mi seriju.

SpookyMoO likes this.
  20. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Evo dosao i poklon od Xiaomia

Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk

ECeh, Qler, Reznor and 3 others like this.