Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Naravno da nije bio "prepun" sitnih ogrebotina koje se nisu vidjele pod nikakvim svjetlom. Ako ih nema na slici visoke rezolucije uslikane pod "jakim" svjetlom onda ih nema.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

2. p4ja

p4ja Komšija

I maska silikonska i ono crno staklo da mahalci ne mogu zvjerat sta otvaras i gledas. Maska pretezno radi kljuceva po dzepovima, kovanica itd.. a i kad ispadne na plocice ne mozete reci da je isto sa i bez maske.. to je drasticna razlika.. lijepo je i kad nije ishaban telefon pogotovo ko fura generaciju po 2-3-4 godine.

3. selvin

selvin Moderator

Kako se nose kljucevi i telefon zajedno, na sta to lici? Je li uopste moguce izvadit kljuceve dok je telefon u istom dzepu? Prakticno bas :D

4. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ne nose svi helanke pa da ne može u džep ništa stati :D

NaLe! likes this.
  5. p4ja

p4ja Komšija

bas tako buraz, ni helanke ni pederuse torbice.

6. selvin

selvin Moderator

A eto iz normalnih farmerki mozes? Moras ruku zavuc u dzep da izvadis kljuceve a telefon u dzepu. Jedino s djecijim sakama...

Uostalom i sa kondomom kojeg stavljate svejedno kljucevima deres po camera lensu. Izgrebes ga i nemas vise funkcionalan uredjaj. Glupa ideja kako god okrenes, imao ili nemao kondom.

7. mobsterc

mobsterc Overclocker

Eee stavlja se i lens cover :D
    Ne znam vala sto bih nosio kljuceve i kovanice sa telefonom… telefon u desni dzep, ostalo u lijevi.
    Doduse, kes ne nosim godinama vec, sve placam telefonom, osim kada unprijed dogovorim neku transakciju u gotovini

8. Sena

Sena Veteran foruma

Ja nosam 6S kao daily driver bez izega. xD
    Opet; ja sam uvijek svakom svoje.

9. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Kod mene je obrnuto. Desni dzep kljucevi, a lijevi telefon.

I kad izlazim, vazda tapkam po dzepovima da sam siguran da su stvari na svojem mjestu.

Jednom prilikom sam kljuceve ostavio u jakni, i trznuo sam se samo tako kad sam ruku zavukao u prazan dzep.