Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

To je fizicko ostecenje i nevjerujem da ce uvaziti garanciju, predpostavljam da je i prethodni vlasnik pokusao.

2. kio

kio Komšija

Raja koje radnje u Sa preporucujete za kupovinu smartphona, tacnije Moto G...

3. Sena

Sena Veteran foruma

Raja kako vama radi temple run 2 ili subways surf, kod mene kao da ima neki microstuttering, probao reset mob-a, opet isto.

4. Tesla

Tesla Komšija

Jedina radnja koju ja preporucujem je KAM Connecting - 6 godina kupujem od njega, moji prijatelji, porodica i ja i nikad niti jednog problema,. kupljeno preko 50 uredjaja i aparata.

Jeste skuplji malo od ostalih ali su zato aparati prva klasa.

5. black

black Komšija

Dvojica jarana su uzeli Xperia L i Moto G u univerzalno.com
    Nisu imali nikakvih problema.

6. Tesla

Tesla Komšija

Univerzalno zaobilazim u sirokom luku. Kupio sam kod njih eksternu bateriju za iPhone 5S za 60 KM.

5 dana poslije sam je vidio u Penny u Velesicima za 25 KM sa ostalim Kineskim artiklima.

Hocu da kazem, nije mi toliko bitno sto su me oderali jer je u Kini to sigurno 3 $, ali to sigurno nije Apple Certified ( a znamo koliko je ljudi nahebalo zbog veoma losih baterija koje su koristili sa iPhone 5 ) i mislim da nije PROFESIONALNO od shopa sa takvim imenom i prometom da prodaju ašćare bofl robu.

Zakleo sam se od tada da u Univerzalnom vise necu nikad uzeti nista.

7. Sena

Sena Veteran foruma

Primjetio sam da mi vecina igara lag-a pomalo, dali da reklamiram?

8. black

black Komšija

Xperia Z1? probaj custom rom , kod mene na stock romu antutu 14000 dok je na cyanogenmodu 23000.
    Doduse kod mene je S3

9. Sena

Sena Veteran foruma

Yup z1, pao je i meni na pamet custom rom, odoh malo preroviti net pa da vidim sta ima.

10. kvaju

kvaju Komšija

Xmobile mostar, imaju na piku profil, momci prva liga , nisu cjene bezobrazne uopce, i nema muljanja nikakvog.

Cak su kolegi za moto g stavili punjac i slusalice i kabal u kutiju, iako ne dode po defaultu mislim bas sve od toga.

A nude 1 i 2 godine garancije zavisi na koji uredjaj.

Šalju i postom, bas topla preporuka.

11. Reznor

Reznor Overclocker

Re: AW: Preporuka za smartphone

Najskuplji su od svih, ali sam uspio spustiti cijenu Galaxy Gio na 260, dok je svugdje bilo 240, kod njih bilo 280, mada tel.je dobar, jos uvijek ko nov.
    Kod univerzalaca sam uzeo gel masku 10 KM, jer mi se zurilo inace bih jeftinije prosao da sam narucio online. Skroz sam se razocarao u njih ovaj put iako sam 2 telefona kod njih uzeo. Srecom ima radnji po Sarajevu koliko hoces :D
    I preporuka za radnju u Tuzli na kapiji prekoputa office shoes, sa sestrom isao uzeti tel.dobila je i masku gratis.

12. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Ja u ovim miki maus radnjama to tražim po defaultu kad uzimam fon. Nikad ne odbiju naravno.

13. metallac

metallac Aktivista

Vidim dobra im garancija - po principu "jesi li uzeo - jesi - mars napolje" :lol:

14. anel007

anel007 Komšija

a jes lijepo kad sve od Tac Skrin-a pa do proximity senzor-a spada u dodatnu opremu :smt003 :smt003

15. Reznor

Reznor Overclocker

Imamex, sve identicno sta ne podlijeze i jos dodatak:
    Nadogradnja uredjaja ili opreme za uredjaj mora biti izvedena u IMAMEX SERVIS CENTRU po za to utvrdjenom cjenovniku.

Garancija vazi samo na softver telefona jer svi ostali kvarovi su vezani iskljucivo za hardverski dio aparata (greske uzrokovane fizickim ostecenjima i nestrucnim rukovanjem).

Osigurano vam je servisno odrzavanje u roku 6 mjeseci i potrebni rezervni dijelovi u roku 1 godine dana od dana kupovine uredjaja.

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Koji ROFL taj garantni list, u dodatna oprema su taman stavili 99,99% svih kvarova :lol:

17. selvin

selvin Moderator

Koliko ja vidim pise potrosni materijal, tj. jos gore. Potrosi se displej kad ga previse tač.

18. black

black Komšija

Garancija je uvijek bila uzas kod ovih svercera , ko hoce nek' izvoli zato su i cijene niske.Ko hoce garanciju od proizvodaca ima telekome i distributore.

19. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Nije baš ni da sa službenim servisima nema problema. Dvojica poznanika nekada davno nosili telefone u Mobis (N97 i 5800 ako se ne varam), da ovi ne bi priznali garanciju jer su navodno telefoni stajali u vlažnoj prostoriji. Niđe veze.

20. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

tač skrin?