Preporuka za smartwatch

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Reventon, Aug 30, 2019.

1. Reznor

Reznor Overclocker

Da li je neko koristio Pixel Watch 1 ili 2?
    Svidjelo mi se što pročitah za njega što se softvera tiče, naravno baterija i brzina punjenja srednja žalost kao i za telefon.

Neke stvari koje smatram za Apple Watch da mogu biti bolje (barem na ovom mom SE 1st gen):

- Low Power mode sync sa iPhone (moram ručno triggerovati i onda me još prompta, može brže sa Siri)
    - Otvaranje app s digital crown umjesto na tap koji meni ne radi iz prve (možda zbog silikonske zaštite preko sata?)
    - Sync notifikacija (ako obrišem na satu da ukloni i na iPhone - ovo navodno radi na Pixel Watch)
    - Workout da se može lakše startati (opet Siri to brže uradi, ali nekad moram reći više puta)

2. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Pixel watch 1 je smece

Reznor likes this.
  3. Reznor

Reznor Overclocker

Odustah od njega, ni Pixel Watch 2 nije puno bolji čini se, zasad sam uradio switch SE za 6icu, jer dobio sam 6icu ispod cijene koliko se na OLX prodaje, a ovaj za koliko god ode.
    Ista dimenzija tako da zadržavam staru opremu, dobijam SpO2 i watchOS 11.

Last edited: Oct 6, 2024
  4. selvin

selvin Moderator

Ima li neko preporuku za smartwatch do 300KM? Kolegi za poklon. Prosle godine smo kupili amazfit gtr3 pro drugom kolegi. Ne znam ima li sad sta novije, bolje?

5. Haker

Haker Veteran foruma

Sta god od njih se uklapa do te cifre sve je u pet deka

Ja taj koristim, zadovoljan sam, mada je malo iznad budžeta [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

selvin likes this.
  6. selvin

selvin Moderator

Ma upravo sam to i gledao, ima nasljednik gtr 4, ali ni po cemu nije bolji od gtr 3 pro, cak sta vise. A skuplji 100+ KM. Malo me jedino brine sto je to vec 3 godine star sat, a i ovaj gtr 4 je 2 godine star a nisu izbacili jos noviji model i vjerovatno i nece ni ove godine jer inace sept/oct ide release.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Ma mjenjaju imena ko ludi i modele a sve zadnjih par godina isto, realno za cijenu su super satovi. Samo uzmi u obzir ako stoji 3 godine moze biti da baterija crkne, meni se desilo sa slušalicama, nove ali džaba predugo stajale prazne.

8. selvin

selvin Moderator

Evo gledam amazfit gtr 3 pro na ekupi na akciji 243KM. Pise garancija 2 godine. Ne cini se ko losa opcija.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Za poklona top. Super izgleda, meni su ovi sa elegantnim dizajnom puno ljepši od ovih sportskih..

selvin likes this.