Preporuka za tablet

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Encor3, Aug 31, 2016.

1. AggressoR

AggressoR Komšija

Sta uzet otprilike do 500KM.
    Posto je prvi tablet za dijete tu sam stavio limit, kad malo se ustabili onda uzeti sta jace i bolje.

2. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Mogu ti samo reci da izbjegavas Lenovo.
    iPad jedini vrijedi svoji para

3. Haker

Haker Veteran foruma

Vidi sta xiaomi/redmi nudi. Ja sam baki uzeo neki prije dvije, tri godine, radi ok.b

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

4. Qler

Qler Veteran foruma

Ima pravo finih andorida za te pare, čak i lenovo se može naći dobar. iPad je sigurica, samo što je baš skup, tj drže cijenu haos, pa tako već obsolete praktično model i dalje košta tako puno love... Realno, u tabletima, iPad nema konkurencije ali se već može naći finih andorida za te pare. Ja sam se nedavno baš pozitivno iznenadio ženin dajdža i norveške došao nosi neki samsung S tablet, iskreno nemam pojma koji je, cca 10'', ali znam da je star jer Type B je punjač. Radi tablet baš fino.

5. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ako ti nije puno doplate ja bih ovaj Samsung Galaxy Tab S10 Fe
    https://olx.ba/artikal/73280446

6. bhd

bhd Veteran foruma

Jel iko uzeo ipad air 13', lomim se izmedju te i 11 velicine.

7. Qler

Qler Veteran foruma

Ja mislim da je 10 taman. 13 je već fina veličina. Ovaj što sam uzeo je ogroma, odličan za filmove, multimedia, kad surfaš u portrait modu isto baš dobro. Ali nije baš portabilan :) moraš se dobro truditi da to sve balansiraš u rukama.

8. Haker

Haker Veteran foruma

Ja koristim ipad 2 pro ja milim, on je 13 i jos ima ovaj okvir oko ekrana kako je stariji. Ugl ako ce po kuci i nećeš nositi sa sobom sto veci to bolji.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

9. bhd

bhd Veteran foruma

Trenutni model mi je primarno filmovi i eon i ponekad surfanje da ne nosam laptop. Model 10.9 10th generaciju sad kontam malo mi pa da zamjenim zato i kontam ici na Air model 13ka. Vani naravno jer kod nas bezobrazni.

Last edited: Apr 26, 2026
  10. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja imam Surface 5 pro koji je i tablet i punokorvni Win laptop sa 12.3" 2K 4:3 ekranom. Vrhunska igracka za sve a posebno za putovanja,gdje imas sve pri ruci, plus kao i klasicni tablet za citanje i multimediju.

bhd and Qler like this.
  11. Qler

Qler Veteran foruma

Istekla izgleda akcija... Vratili staru cijenu

12. Stormbringer

Stormbringer Aktivista

Ako ti se "ne gadi" sa Temua, ima Teclasta za 250-ak KM....imam model T50 plus, vrlo pristojan Android tablet, pazario ga prije 5 mjeseci za ispod 200 KM...koristi se za iptv, surfing, 2 igrice koje sam ćorao na telefonu, ebooks...sve kuha glatko....
    pored njega imam Ipad 10,9", može mu pristojno parirati većinom stvari, a još Android....nek traje koliko traje

zoi likes this.
  13. AggressoR

AggressoR Komšija

Mogao bi pogurati do te cijene, malo cu razmislit.