Pro Evolution Soccer / Winning Eleven / eFootball thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by forzajuve, Jul 16, 2007.

1. jeretik

jeretik Komšija

Postoje ljudi koji swap prebace na neku drugu particiju, a sistemsku ostave samo zbog sistema i malo viška za Adobeove fajlove i tako to. I mene je oduvijek živciralo kad neka igra bez potrebe zauzima prostor na C: particiji. Slobodno mogu reći da ću ubuduće izbjegavati sve takve igre, dosta mi je bilo takvih problema s Ghostbustersom.

2. zoi

zoi Veteran foruma

stavio sam da mi koristi Windows 2GB swap prostora,i sto se mene tice imam dovoljno prostora na sis.particiji.nemamo svi para za terabajtne HDDove pa da stavljamo 10GB swap prostora i ne kukamo radi retardirane instalacije neke igre ;) ako hocu da mi se igra instalira na F particiju onda neka tamo zauzima prostor,a ne na nekoj drugoj.tebi to mozda ne smeta,meni itekako smeta!

3. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

jučer je seabass (pes 2010 producent) potvrdio da demo nije ni blizu full verzije i da se pes fanovi ne brinu oko nekih nedostataka koje su uočili u demu.

4. Ace_

Ace_ Aktivista

Henry mi se povrijedio u 5 od 10 utakmica sa Barcom i Francuskom. Pitam se koliko puta ce se Eduardo povrijedjivati? :D

5. JaLa

JaLa Komšija

Isti problem imam sa swapp-om. Nemam dovoljno prostora na C: i ne mogu install igru.... !

Bas bezze sa instalacijom demo-a ;)

6. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

evo još malo onoga što nas uskoro očekuje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v4mBylth_40&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXm1ub7VDhg&feature=player_embedded[/youtube]

7. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Kad izlazi ovo cudo?

8. Vedo

Vedo Moderator

23. cini mi se
    sva sreca da se moze staviti i njemacki komentator, ovaj ko da po zivcima mi skace..

9. ColdFire

ColdFire Overclocker

10. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Meni se tlak dize na pomen njemackog jezika. Espanol je zakon. :smt005

11. JaLa

JaLa Komšija

Ma ovaj eng. komentator, kome nije dosadio, da ga odma "banujemo" sa foruma :)

12. Vedo

Vedo Moderator

a zamislite kad bi se neki PES balkan freakovi (a ima ih tone) utalilo i napravilo kakav mod sa Marijanom kao komentatorom, eeeebooo te zivot, ja bi ga igrao dan i noc :mrgreen:

znaci FIFA za next-gen konzole ga opet spanka, e moj Konami.. :/

13. ColdFire

ColdFire Overclocker

http://www.youtube.com/watch?v=oSMKtPic9co

good old times :D
    Prije se soker uzimao bez razmisljanja , sad ovo cudo valja isprobat pa vidit dal uzeti ili ne . 2009 je bio prvi koji sam totalno preskocio jos od doba GS . A sa 2008 je krenulo sve nizbrdo .

14. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

e moj vedo... pitaj koliko je EA platio recenzentima... gledao sam SS od fife10 na ps3... ni blizu kvaliteta pes 2010...

15. Vedo

Vedo Moderator

e moj druze, pogledaj koji youtube gameplay video pa ces vidjet da nije beze FIFA nimalo (ne govorim o PC verziji) ;)

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Covjek je ocijenio igru prema skrinšotu, strašno :D

17. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

bravo, kako si samo to zaključio? :smt005 :smt006

18. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

ko je rekao da je bezze? fifa next gen je fenomenalna igra... gledao sam jedno najmanje 7-8 klipova... ali je činjenica da fifa dobija veće ocjene naviše zahvaljujući licencama...

19. XTRage

XTRage Veteran foruma

"Izasao" je PES...

20. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

ejh to, u kojim "radnjama"? Moze li na pm?