Pro Evolution Soccer / Winning Eleven thread...

Discussion in 'Konzole i igre za konzole' started by forzajuve, Jul 16, 2007.

 1. Esh

  Esh Administrator Staff Member

  Šta je bolje u odnosu na prošlu godinu?
   
 2. Zer0

  Zer0 Aktivista

  Globalno igra je vise otisla u smjeru simulacije. Dosta je primjera, recimo svidja mi se sto je teze dati gol. Realnije su situacije oko borbe za loptu. Nekako svaki put kao da vise finiraju pokrete i driblinge, a tu je cini mi se i nova opcija driblanja sa desnim analogom.
  Najveca promjena, moglo bi se reci je kamera, koja je sad "aktivna", da je tako nazovem. Promijeniti kameru nakon toliko godina igranja se meni cinilo kao katastrofa i otpisao sam igru odmah zbog toga, ali nakon jedne utakmice shvatio sam da i kamera nekako doprinosi toj realnosti, i recimo u proslim dijelovima smo imali samo jedan ugao, a sad ih ima vise. Tako da utice na cjelokupan dojam situacija koje se desavaju, suteva i pogodaka.

  Definitivno, preporuka za probati, demo moze i online match, sto mislim da nije bilo ranije.
   
 3. Zer0

  Zer0 Aktivista

  Eh, da i ime je promijenjeno, sad je eFootball PES 2020, moze se ovo kritikovati na prvi pogled, ali ako u narednim koracima marketinga izbace ovo Pro Evolution Soccer i ostane samo eFootball, mislim da je to iznimno pametna odluka jer ce biti eFootball vs FIFA. Zanimljivo...
   
 4. chenta

  chenta Aktivista

  Ja igram demo vec oko 10h i igra je znatno napredovala u realnosti, vidjecemo kakva ce biti full verzija, bar za sada ima potencijal da bude najbolji pes.
   
  Zer0 likes this.
 5. Ajdin87

  Ajdin87 Aktivista

  Jel i dalje u BiH moguce instalitati samo preko vpn-a?

  Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
   
 6. NAILS

  NAILS Veteran foruma