Prodajem: -HDD WD 120 GB disk je ATA - 60KM -Ladica za HDD - 10KM -ATX Kuciste(sivo-crno) sa ventilacijskim otvorima za zrak sa strane koji se mogu otvarati i zatvarati... 20 km (kuciste je u odlicnom stanju) -Tastatura i mis komplet novo u kutiji 20 km (nije neka marka) -DialUP Modem 5 km. -Update: -Creative Sound Blaster Live! 5.1 PCI Sound Card - 30 km -LG CD-R/RW (potpuno ispravan i malo korosten) - 20 km -Maticna ploca: A7N8X-X (Socket 462) - 30 KM -Procesor: Amd Athlon XP 3000 - 35 KM -Cooler (Socket 462-radio je na njemu e sad na koje jos moze ne znam) 10KM -Floppy (disketni uredaj) 5 km Zvati na 062-238-891
Hajmo jos malo pa nestalo Evo ljudi cijena HDD-a spada na 50 km i ladica ide free uz njega.Znaci HDD+ladica+dial up modem 50 km. -Creative Sound Blaster Live! 5.1 PCI Sound Card - 30 km (nova cijena 20 KM) -Procesor: Amd Athlon XP 3000 -35 KM (nova cijena 30 nije fixno) -LG CD-R/RW (potpuno ispravan i malo korosten) - 20 km (nova cijena 15 KM) Zvati na mob kao sto sam rekao jer nisam uvijek online :smt002
Ljdu ne saljite mi PM rekao sam na telefon da zovete jer nisam uvijek Online.Przac je jos uvijek tu i cijena je ostala ista. hitman nazovi me na mob pa da se dogovorimo !