Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is

Discussion in 'Generalna diskusija' started by NaLe!, Jan 18, 2014.

1. Reznor

Reznor Overclocker

.

Last edited: Feb 3, 2026
  2. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

?

3. selvin

selvin Moderator

Meni je stvarno dosta glumit policajca radi ovih gluposti. @Reznor, napisao si dva kontradiktorna posta i @mobsterc i @aNaToMiC ! su s razlogom postavili pitanja. Oba njihova posta si reportao moderaciji s razlogom "provokacija"?! i onda editovao sve svoje postove. Zasto? Nije ti prvi put da se ovo desava, da reportas cim te neko pita nesto i obrises svoje postove.

4. Reznor

Reznor Overclocker

možeš li mi sada obrisati korisnički račun, ako postoji mogućnost, hvala

svakako nemam više namjeru ikad svratiti, ali bi bilo super i zvanično da ugasim profil.

5. selvin

selvin Moderator

Ne mogu, cak i da zelim. Sta si se uvrijedio ko mlada na obicno pitanje nakon sto si napisao "kvalitetni su motori, vrata su dobra" pa onda "ovo ne moze gore". Logicno da ce ljudi pitat, kakva ba provokacija?

Isto si reportao anatomica za raspravu za snijeg neki na parkingu, i @zoi-a za onaj "napuknuti" most u Zenici, itd. Zato i pisem javno jer nije prvi put da reportas bezveze ljude koji ti odgovore normalno na obican post.

Uostalom tema nije napravljena da diskutujemo ovdje o tvojim garaznim vratima vec za iskustva sa olx korisnicima koji prodaju IT opremu.

6. Reznor

Reznor Overclocker

Ovaj forum je postao toksičan po svemu, vama nek je sa srećom, ja ne osjećam potrebu da budem ovdje više.

Za ta vrata napisah u više navrata ako je ko imao iskustva, ja dijelim svoje negativno da ne bi se nekom slično desilo.
    Ok moja greška za te motore, na prvu mi je djelovalo da je sve dobro urađeno, naknadnom provjerom ustanovljeno je da je šrot. Može se uostalom sve vidjeti na tom profilu, ko se razumije skontaće sam je li kvalitetno ili nije, šta misliš zašto je tu podijeljeno iskustvo?

Za prijave mislim da je bio po meni opravdan razlog, a ti kao moderator ne bi trebao javno da ih iznosiš. Valjda tome i služi dugme report, zar ne?

Što se brisanja računa tiče kontaktiram Esh-a ako vidi super, nemam ništa izgubiti.

7. selvin

selvin Moderator

Ako je opravdan razlog, zasto brises svoje postove? Ne zelim uopste da diskutujem takve gluposti. Sretno!

8. Reznor

Reznor Overclocker

Zato jer nije vrijedno daljnje komunikacije sa ljudima koji trolaju.
    Pitanje nije bilo tipa zašto misliš da ne valjaju, koji je brend, koliko si platio, nego je isključivo trolanje.
    Sretno i tebi!

9. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Pa jedini si ti koji trolaš majstore jer na 2 različita posta o istoj stvari pišeš totalno drugačije stvari. I kad te se fino pita da pojasniš ti ljude prijavljuješ za to.

Ko je tu lud? Ispade svaka tvoja riječ je sveto slovo i ne smije ti niko ništa ni proturiječiti niti ukazati na to da lupaš, jer jednom napišeš jedno, drugi put drugo.

I niko živ tebi ne smije ništa reći, bukvalno sve po propisima bez ikakvih ružnih riječi, ružnog obraćanja i sl, a ti svakako odmah ideš prijavljuješ modu i vučeš za rukav : "mama, mama, ne sviđa mi se njegov komentar".

I još brišeš kao svoje komentare, ne znam je li to kao da si shvatio da si pogriješio, ili brišeš da sakriješ da se ne zna tačno šta si pisao.

I još sad guilt tripaš za brisanje akaunta. Odrasla si osoba. Grow ur balls i nauči učestvovati u diskusiji i prihvatiti da nisi uvijek upravu.

kvaju likes this.
  10. selvin

selvin Moderator

Hajd i mene je prijavio za javno prozivanje.

Pa nakon 5+ ponavljanja i odbijanja reporta sa objasnjenjem zasto je odbijen, logicno da moram javno, da prestanes vise. Ne budi curica, dugo si na forumu, znam te i licno, ali ga pretjerujes bas...

11. mobsterc

mobsterc Overclocker

Lol sta se izdesava oko jednog pitanja, ja sam legit postavio pitanje jer gledam taj post nista mi nije jasno, vratim se Gore i procitam, sada mi opet nije jasno jer je kontradiktorno. Ako si rekao da si provjerio motore i da je sve kako je dogovoreno, kako sada odjednom nije nista ok?
    Ocekivao sam odgovor tipa zajebah se, bio mrak, nalijepio bft naljepnicu preko originalne, sta znam.. Ne vrti se svijet oko tebe, nemam drugog posla nego ‘provocirati’…

12. dino73n

dino73n Veteran foruma

De istrpi jos do novembra,da namiris na 20 godina :D

p4ja likes this.
  13. mickey84

mickey84 Novi član

Ako je ima i graficka je zaista nova (mada u oboje sumnjam), sa fabrickim seal-ovima, kupuj odmah. Trenutna nabavna cijena je znatno visa, i u narednih godinu/dvije sigurno nece biti nista bolje. Cak su najavljena i dodatna poskupljenja.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Picoooka and dino73n like this.
  14. Picoooka

Picoooka Komšija

Last edited: Feb 4, 2026
  15. zoi

zoi Veteran foruma

Ma naravno da nema, ja iz fazona pitao i odgovorio mi da nema i da je sad cijena viša. same old same old.

16. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

sve neke tetke na forumu

Qler and p4ja like this.
  17. p4ja

p4ja Komšija

ziva istina, prije ces dobit informacije za usisivac i peglu nego za hardware.. :D

18. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ja nisam skontao nista od Yavuz vrata na ovamo :)

19. zoi

zoi Veteran foruma

Umjesto da nam napiše kako je i šta je bilo, pa da se neko drugi ne zezne, kao što je inače i praksa na forumu, on digao nos i kaže mi toksični :eek:

20. mobsterc

mobsterc Overclocker

Pa napisao je da nista nije ok sa tom firmom, samo obrisao, ali logicno da se postavi pitanje jer je iskaz totalno kontradiktoran. Hajde da je prije pola godine to bilo, ali prosli cetvrtak…