R* - Red Dead Redemption 2

Discussion in 'Konzole i igre za konzole' started by n1dal, Oct 20, 2016.

 1. Neso

  Neso Komšija

  Svi sad kontaju da ce singleplayer u GTA 6 biti u puno manjem fokusu radi uspjeha online u GTA5. U tome je problem.
   
 2. zoi

  zoi Veteran foruma

  Nije ni u rdr2 bio sp u manjem fokusu, čak šta više, mp su izdali ogoljen pa tek nadogradnjama širili, a sp je bio full paket. Isto to očekujem i od GTA.
   
 3. Pelikan

  Pelikan Veteran foruma

  Poceo RDR2 skoro, potrudili su se, nema sta. Imerzija na nivou. Sretnem zenu pored puta, treba joj prevoz. Pokupim je i stavim u cinematic mode da sam prati put. Zabije se u drvo, konj padne preko zene i ubije je, a tu se u blizini potrefe 2 NPC-a i optuze mene za ubistvo. Elem, masakr, a sve zbog lijenosti :D
   
 4. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  priznaj
  [​IMG]
   
  Stevie_Ray and Pelikan like this.
 5. zoi

  zoi Veteran foruma

  Nije zar da koristi Nokia lumia telefon :eek:
   
  Aldiin and NAILS like this.
 6. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  Mislis li da je 30 sati price dovoljno za period od 10 godina?


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 7. zoi

  zoi Veteran foruma

  Da, zašto ne bi bilo? Ne čini igru samo dužina igranja. GTA nije RPG pa da možeš nabiti sate igranja nekim sporednim questovima i sličnim stvarima. Bitno je da igra bude kvalitetna, kao cjelokupan paket.
  Uostalom, ne prave je 10 godina tako da ni to nije neko mjerilo. Vjerovatno tek od prošle godine ide full production, do 2023 je to 4-5 godina. Kome je bitan samo broj sati igranja nek igra jrpg ili mmorpg igre.
   
 8. Pelikan

  Pelikan Veteran foruma

  Zavrsio neki dan, odlicna igra, nema sta. Prilicno je spor gameplay, pa vjerovatno ne godi svakome, ali meni je 2 klase iznad prvog dijela u svakom pogledu. One side stvari sam na pocetku ganjao, ali mislim da ne bi za 200 sati sve zavrsio, i samo main story je malo predug, pocne se ponavljati prica.