1. Peacemaker-HS

Peacemaker-HS Aktivista

Kao sto sam rekao ma dX10 temi, nemam potrebe da se dokazujem medjutim necu da ljudi kontaju da sam lazov. Boli me briga sta neko misli o meni, pogotovo ako je neki papak u pitanju ali hocu da imam mira na forumu, zbog ostale raje na forumu i zbog toga cu postavit' ovdje slike i screenshots...

Na par slika je vidljivo koj forum je na monitoru 8) i koje stranice i folderi su otvoreni...

2. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Svaka čast care na konfi :D , neki jednostavno ne mogu da shvate da neko ima takvo nesto. btw. kolko si plati oreseratora :?:

3. ming

ming Veteran foruma

Respect :!:

Nikad u tebe nisam ni sumnjao, samo mi reci koji ti bubreg fali :mrgreen:

4. Peacemaker-HS

Peacemaker-HS Aktivista

:lol: Bubrezi su jos tu. Reserator je 2 stoje.
    Inace, ova stranica je najjeftinija za sastavljanje konfiguracija: http://newegg.com/

5. ming

ming Veteran foruma

Samo mi nije jasno sto ce ti reSerator?

SLi, glasna napojna, northbridge sve zuji i stavio si vodenku?

Ne vidim razlog X-Fi zvucnoj tu si bacio pare bez razloga.

6. syss

syss Veteran foruma

ma ako čovjeka veseli neka... samo de jarane s tim monitorom zamahni ka savi i stavi pravog 7800-prijatelja na drugom kraju kabela :wink:

7. Peacemaker-HS

Peacemaker-HS Aktivista

Chipset nema ventilatora, pasivno hladjenje. Reserator hladi i graficke a napojna ima potenciometar za svoj ventilator, mogu ga spustit' na 150 obrtaja/min 8) To sam uz'o da bi mogo brojat' klikove hard diskova :lol: Sad za sad je sve na podu, kad uzmem sto za kompjuter to ce biti besumno. Zvace me Sam Fisher 8)

Jos sam malo i monitor ode:
    http://sanyo.com/business/projectors/home_theater/index.cfm?productID=1222

8. ming

ming Veteran foruma

Prodao dushu djavolu :mrgreen:

Kod mene je Xaser, uskoro cu povaditi sve hladnjake, Zalman moze proc hladiti pasivno, na grafiku ide Zalman. Samo me brine napojna ne znam kako da je utisam :x

9. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Joj ne spominji mi napojnu. I meni valja očistiti ovo moije MS-ovo smece :| .

10. ming

ming Veteran foruma

Kod mene je Antec TruePower 480W, ona je tiha kad se ne opterecuje puno, mislim nije ni sad bucna ali je najglasnija komponenta u racunaru.

11. Peacemaker-HS

Peacemaker-HS Aktivista

Razlog sto sam X-Fi stavio je zato sto je sposobna za real time multichannel encoding. Osim toga, kvalitet zvuka je jako dobar, i najsitniji detalji se cuju, kad slusam i kad onako ameterski obradjujem muziku primjetim neke detalje po prvi put.

Ali sve je ovo prolazno. Svi mi imamo neke svoje cikluse (ja otprilike pravim novi komp svake 3 godine i po pravilu max. dvije promjene konfiguracije u tom periodu)
    Samo je pitanje gdje je ko u ciklusu. Neko je napravio upgrade porsle godine, neko prije dvije itd, itd.

Moja zadnja graficka je bila Ti 4600 :shock: Neki ljude ne mogu unaprijed da shvate kako ce im brzo kompjuter zastarit', oni to moraju dozivit' a ja to znam unaprijed. Heh, proso sam ja kroz ZX spectrum, commodore 64. Sjecam se kad sam Amigu 500 uzeo, ko da sam se popeo na Mont Everest, a onda 2000 izasla. Pa 386, pa 486, pa PII, pa PIII itd.

Kad neko mene pita za savjet sta kupit', ja ga prvo pitam kad ces ponovo kupovat; :shock: onda znam sta mu trebam rec'. K'o da gledam da cu u Januaru razmisljat' o kupovini jos RAM-a.

3dMark07 rezultat bice 2913 i BF3 cu morat ne medium settings na 1024x768 igrat'
    :D

12. ming

ming Veteran foruma

Razmisljaj muski :smt003 , kakav Logitech to je smece.

13. Peacemaker-HS

Peacemaker-HS Aktivista

Nismo se razumili kolega, Logitech je wireless keyboard & mouse nego nije opis mogao stati u potpis. :D S/PDIF ide na Yamaha receiver i zvucnike.
    Samo da jos projekor kupim pa da raspalim po ekranu 2.5m dijagonale 8)

Ova stranica je mocna za home theater setup:
    http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php?

Pogledaj galeriju korisnika: http://gallery.avsforum.com/showgallery.php/cat/508

14. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Evo sta je mene natjeralo da pjan brejkam(potpora iz pozadine) Jest da je za sada samo jedan, valjda ce drug nabaviti jos koji komad. Ne skidajte ako nemate quick time :mrgreen:
    :lol:

Download(4MB): http://www.megaupload.com/?d=E5TA57OW
    :oops:

15. -aMiR-

-aMiR- Novi član

respect !!!
    Trazili smo dokaz sad ga imamo
    svaka cast

16. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Mene samo interesuje gdje zivis. Ne mislim samo na grad, nego ulica i broj. :D

17. Qler

Qler Veteran foruma

i kad nisi kuci :)

18. Samir_Masinac

Samir_Masinac Aktivista

I kolko dugo se neces vracat. :mrgreen:

19. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Ne zaboravite i mene zovnuti pa da se zajedno nađemo. Je li ko odgledao onaj klip :oops: .

20. Qler

Qler Veteran foruma

jok ja...