Takav je, samo crni i 4x4, taj je samo prednji pogon. Ok je mjenjac, probao sam 2x, probao 3-4 preticanja, ima dobro ubrzanje. Kukaju ljudi sto dodju nakon manuelca, meni je ok. Drugacije je vozit ali nije sad nesto loše, barem meni.
Nije tacno ni jedno ni drugo Nit su svi cvt nit su svi hybridi, ni ova ni prethodna generacija. Edit: i imaju dvije vrste, cvt i e-cvt, u ovom, tj u novim hybridima je ovaj drugi.
Buka buka buka, a naravno i potrosnja, vec od 130 a kamoli dalje. Za moj pojam je to auto dobro samo kao taksi, tu mu dobre strane dolaze do izrazaja.
Kum je zelio rav4 novog uzeti sebi, ali visok je preko 1,9m. Uglavnom glavom je strugao po nebu, i bas mu je jako krivo bilo, toliko je zelio taj auto. Na kraju je uzeo novog tuscona. Pa eto ako si visok da imas info Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
izadje zimi, a kolegi sto je novog tucsona kupio 1.6 tgi 15-16 prosjek, drugi je na modelu prije ovog sa andjeoskim krilima farovima pisalo 12-13 a imao je otvorene 70% na njemu evo meni je na 1.6 tdi na cca 70k km prosjek 8.02 sto smatram odlicnim za moje uslove voznje
Pa to sam ja i pisao, da vozim 90%+ grad svakako. Vrlo malo otvorene a jos manje autoputa. @kvaju, probao sam, ima sigurno dovoljno visine. Nazad je sjeo covjek od gotov 2m normalno, naprijed ga nisam ni pitao da proba
Jasno da je dobar i za taksija, zbog hybrida, ali da je jedino za taksija je malo pretjerano Gledao sam i po DE, ovakav isti je 25k eur minimum. Kod nas je 60k KM minimum za ovu kilometrazu. Ima ih 55k KM, ali blizu 200k km, tj istice garancija.
Ovo oko udobnosti ovjes je najbitniji. CLS na 20kama udobniji od Mondea na 18kama. Joj meni toyota nikad nije legla... Nekako su jektivno, ta auta su mi uvijek bila meh... Uvijek nešto fali. I danas kad sjednem i vidim npr u 2018 godini samo vozačevo prozor ima auto ono dizanje i spuštanje, hoće mi nešto biti.
Kad me vec prozivas, mogao si i link postaviti, mozda neko kupi Znam da mi je neko i slike trazio, a ja to nisam slikao do sada pa evo https://olx.ba/artikal/68174594 @selvin sto zaobidje stelvia
Interijer je za tu klasu i cijenu dosta los, zvucna izolacija losa, povecanjem brzine nestaje efikasnost, po meni kad je nov ne bi smio kostati vise od 70k, a 54k za 6 godina staro je ludost.
Tako je, zato ga svi taksisti oko tebe voze jer je neefikasan i nepouzdan Hajd dogovori se sam sa sobom prvo pa onda pisi i nama
Kolega narucio sebi bigstera, taj auto ne izgleda lose. Oko 60k nov, hybrid, nema dizela vise u ponudi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro