To jest, onako sam lupio filter, nije da bih gledao u 20k km, samo me iznenadila mala ponuda. I takav kodiaq dok uvezem sam na oko 53-55k bez neke stele na carini, a ocigledno se radi s Turcima i Bugarima Kodiaqa da ganjam bih isao mladjeg, zbog garancije opet, tj. 2021+ Onda dodjes do FL-a, i to je vec 65+ Jedno vuce drugo ebg, nije bas lagano se ogranicit na budzet. Kao i za sve, krenes optimisticno, pa zavrsis na 30% vecem budzetu.
Slazem se, negdje se mora presjeci, nemam nista protiv toga, moje je jedino da se ne zuri (osim ako ne naleti top ponuda ). Mada, malo je kasno jer si vec prodao auto, i ono sto sam predlagao prelazno, shvatam da ti nije do zajebancije, smetnuo sam da imas djecu.
ma nema smisla se cimat kad vec dajete tolike pare na kola xD odes kupis negdje gdje je provjereno i tjt ..
a seat? https://olx.ba/artikal/68583622# ovo je 57 keša a mozda i manje, a nije ti bijeljina nesto daleko, sa jaranom odes sahatak da provozas i pogledas
Ovakvog kodiaqa sam i probao, relativno je to ok u voznji, po gradu. Vjerujem da treba povuci da bi se patio bas, a posto sam sad na brdu, i planiram probat tamo i zimu bit, upitan je... Tako da nisam ni gledao dalje ove 1.5TSI i zbog samo prednjeg pogona a i zbog snage. Takav kodiaq mogu uzeti za 62-63k, bolje on nego tarraco, ali fali i njemu sreda i krajevi za jos 8-9k Kaparisan rav4 upravo, tako da je to to nadam se
sretno bilo, gledao sam nekog drugog tarraca 4x4 i reko da vidim sta ima jos pa se zaletih sa ovim, nisam provjerio pogon
Sretno Selvine, dobra kola jebo SUV bez 4x4. Btw otkad je alfa dobro auto cuj stelvio pa stelantis propao ko grcka. Ne zezam svidja se i meni Giulia ali nema šanse da bi je ikad kupio.
Ja prvi put cujem da neko hvali Alfu. Inace meni je Guilia super auto, i interijerom i eksterijerom. Posebno pre-facelift model.
Alfa je generalno nepopularno auto, kakve to ima veze sa Bosnjama? Ko god ima Alfu, ima jos 3 Alfe za dijelova.
Hvala! Ma iskreno, ne bjezim ni od jednog brenda nesto posebno, ovo mi je 4-ti brend za 4 auta sto sam posjedovao, ali bice nekad i VW grupacija
Otkad, od giulia i stelvio Samo neko ispod kamena zivi, mijenjaju se stvari, ima losih i dobrih modela svih proizvodjaca. Ili tipa dobar model, a jedan motor los, drugi odlican pa onda ovi sto imaju prvi pljuju a drugi hvale. Imam u ‘raji’ jednu giuliu 2017te kupljena nova, i dan danas je momak vozi, nije osjetio potrebu da mijenja.
Otkad je loše? Tipična glupa priča, isto kao sto opel trune a prestao truniti prije 25 godina. Gulia I Stelvio su konkretno dobri modeli alfe, stelantis je preuzeo alfu prije par godina ti modeli nemaju veze sa njima. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ta rav je duplo bolje vozilo od tog seata, za klasu, bolji motor, podvozje, pogon i td Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Alfa je ostala na losem glasu jos od prije 20 godina uglavnom zbog el instalacija Ne mora znaciti da su i sada losi. Vise je stvar sto ih rijetko koji majstor servisira. A realnost je da poznati brendovi imaju daleko vece probleme. Njemcima i Francuzima crkavaju komplet motori. To kod Alfe nikada nije bilo.