Ja kad im vidim ove prekidače za svijetla, hoće mi nešto biti. Pa stavi jebemu sijalica u njih, i nek budu svi automatski, nije 1970. Godina....
Koje prekidace za svjetla? Automatska su, ali ima iza volana rucica za manuelno. Ili ne kontam na sta mislis...
Vjerojatno misli podizace stakla. Ovo su i moderni, u Toyotama su do skoro bili kao u starog mi u Corolli 2004 godiste
E pa ne znam ni za to na sta misli, automatski su i oni. Imam osjecaj da su ljudi zadnji put vidjeli toyotu na snimcima Al qaide 2001 godine sa montiranim mitraljezima i na tome i dalje baziraju svoje misljenje. Iako se cudom cude sto opela i dalje prozivaju za hrdju a oni to isto rade Vjerovali ili ne poznavaoci historije toyote iz doba dinosaura, auto ima remote access, pracenje lokacije, potrosnje, nacina voznje, remote otkljucavanje/zakljucavanje, paljenje grijanja/hladjenja, pregled cijele servisne historije, softverski update-i, itd. A da nema automatska svjetla ili prozore... Nije app bas iz 1970. godine, ipak je na google playu A gle cuda Mercedes to uveo tek oko 2019. godine, jos ti je puste koju godinu samo Dodatno, toyota eurocare u BiH i inostranstvu, pomoc na cesti, popravke i zamjensko vozilo, 10 godina, onako od sebe daju jer im se moze. Kakva god da je multimedija i neko imao zamjerki (iako je sasvim uredna), svejedno ima i android auto, radi savrseno. Nemam pojma, mozda imam premala ocekivanja ili nisam cjepidlaka.
Ma Toyote su odlicna auta, zadnjih godina su popravili dizajn drasticno. Motori su im nepoderivi i tu evropski proizvodjaci kasne deceniju.
@selvin da li su osvijetljeni podizači za prozore? Na 2012 modelu nisu. I na modelu 2012 samo vozačevo se na single press spušta do dna i diže, ostala 3 moraš čuvati prekidač. I @Pelikan kako nije bitna stvar, navečer s e vidiš, trebaš otvoriti prozor nemaš pojma gdje su, pogotovo ako ti nije poznato auto... Meni iskreno to baš smeta.
Prozore spustam ako je napolju dzehenem pa da ne patim klimu prve dvije minute i kad uzimam kartu za parking. Znaci u dobro osvjetljim mjestima A auto ti moze biti nepoznato dva dana max.
Nemam pojma jesu li osvjetljeni, dan tek vozim, ali automatski jesu. Eto recimo da nisu osvjetljeni, to je strasno, nedopustivo Bukvalno u svakom autu na istom mjestu se nalaze. Ne znam da sam ikad pogledao u prekidace kad spuštam prozore. Nije ni ona stvar osvjetljena pa je napipas kad znas gdje da trazis Nekome treba navigacija
ma jok nisam ja servis ali eto volim se informisati...i podijeliti ovako sa drugim možda nekome zatreba...
Ne znam, al mene to baš nervira na Toyoti. Ežsvakom svačije, o ukusima se ne raspravlja, ali kažem vam, mene to izbija iz cipela...