Nek te noge nose što dalje od toga. Ne preporučujem ni ispravan powershift da se kupi, čekamo qler da nas demantuje, ali to je uglavnom to.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma do mene je skroz, našao sam ja jedan drugi sa powershift mjenjačem, istraživao vidim svi kažu ne uzimaj sa tim mjenjacem. Onda vidim ima ovaj, ali sam mislio da je manuelni po položaju ručice, nisam ni vidio da piše automatik.
PowerShift kad je održavan, nije loš, imao ga ja, imao ga moj kum, firma gdje sam prije radio imala tri... svi super radili ali se i održavalo... a ovo, ako je semering, nije problem, ali koje su šanse da je samo semering jer to je relativno lako za zamijeniti, i sumnjam da bi ga neko ostavio tako da nema još nekih sranja.
da pokusam i ovdje, trazim miatu nb vec par godina, al slaba nafaka ovdje kod nas. zadnji oglas na olx iz 2022, prodana nekom u BL i ne zna se dalje sta je s autom. ima li iko od raje s foruma da zna nekoga ko ima ili prodaje?
To je bas rijetkost kod nas. Mozda da sacekas jos koju godinu pa da je uvezes iz vana kao old timera.
Nova MX 5 izgleda pravo lijepo, ima ih par na olx-u. Na taj fazon stare Miate imas jednu Toyotu MR 2 u Sarajevu, 33 hiljade. I jedan BMW Z3 u Bijeljini 20 hiljada.
Ja juče na Malti kod staraca bio, I tražeći parking, uletim na neko mjesto kad pored mene MX5 ona if NFS underground manja od Kia Picanto ali šminka. Nema tablice stavljene. Vidim nove na pajbo stoje. Vjerovatno neko tek kupio... Zelene boje je.
gledao sam taj z3 prije par mjeseci, nije los ali ipak mi se mazda vise svidja izgledom. jest nova mx5 lijepa, ali sve preko 20k za vikend auto mi je previse
bila je jedna zelena na prodaju prije 2-3 godine, dodge viper bodykit, oko 14-15 hiljada. nisam nazalost tad imao kes za nju, pa mi je promakla, vjerovatno je to ta.
Naravno, skup sport. Mislim da je i Audi TT otisao gore sa cijenom. Imas i par Mercedes SLK modela, onako sminka auto.
jest i tt je skocio u zadnjih par godina. opet mi je zelja ostala mx-5, najvise zato sto su bas rijetke kod nas na cestama. ako nista, zavrsit ce kod mene na stranim tablama, bar da odcejfim jedno ljeto
Cabrio i da mi glava viri iznad ko mario kart Sta znam, sto rece neko, kad cekas dvije, sacekaj jos 2-3 i uvezi kao oldtimera, ima ih po 3-4k eur u de
Otice on ko halva ovo ljeto, ne sekiraj se Samo je poenta bila u cijeni, nisam htio da spustam A mozda i ostavim to su takva unutrasnja previranja da je nenormalno, sve je super, odlucis da ces da prodas, dok ne sjednes da vozis, onda kazes sebi nema sanse…
Koliko para je ono bio? Znam da je neko stavljao link sa olxa ili screenshot neki ali ne sjecam se tacno sad. Takvo auto se i ne prodaje za mjesec-dva, nije vw, treba malo cekati ali nije uvijek ni do cijene.