https://olx.ba/artikal/68174594 Ma bila je musterija, odustao u zadnji cas, tj pokusao jos oboriti cijenu… sada je u garazi do ljepsih dana
Pa tako i meni dodje, da ostane u kolekciji, ali onda sa druge strane sada bas nemam vremena kada da ga vozim pa sve kontam naci cu nesto opet za 3-4g dok mi se poslozi zivot. Na proljece cu staviti 25 da ode pa cemo vidjeti, ako se ne predomislim jel Problem mi je sto je jedan bonus zauzet, da je tako neki 1.6 uzeo bih bez bonusa i nek stoji, doduse ima i do mene, mogu se potruditi zaraditi vise 500 godisnje da me to psihicki ne nervira, ono kao bacam pare
Pa jesam, ali idemo dalje, poceo sam da tusim auta Eto i qlera sam opremio sa Picantom, umalo da udam i infinitija na forumu Ma iskreno mali je Macan za mene, meni treba nesto komotnije za duza putovanja
Pokušavam zamisliti tu situaciju, imam picanta i javljam se nekom sa Porscheom da mijenjamo iz doplatu Koliko je picanto bio vrijednosti Porschea, 10%? Jedna od čudnijih trgovina za koju sam čuo. Je li i njima to bilo neko drugo treće auto ili primarno?
Ma bio sekundarno auto, to je ono konta da se ne zezam sa prodajom, ponudim i njega usput, znao je da cu ja vjerovatno pristati jer je vecinski kes a mala auta nije tesko prodati
Ja kontam da je to bilo nekako ovako, mobsterc prodavao Macana za 53, dao bi ga za 50, ovaj došao kaže može li Kia i 50, mobsterc kaže, ma haj, može
To mora da je neki skorojevic, vlasnik manje firme, "oteo" 4 sluzbena auta od svojih kolega da sebi pazari Porschea, a njima bicikla i mjesecnu kartu