Sebirad prodaja

Discussion in 'Računari i komponente' started by Sebirad, Jun 19, 2024.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sebirad

Sebirad Aktivista

Rog Hero z790
    I7 14700k
    Trident neo Z argb 7200mhz 32gb
    1300 km

aNaToMiC ! likes this.
  2. bhd

bhd Veteran foruma

Pa tako sam i mislio, sad je hype oko bf pa taman da se isprave bugovi svi :) gledma i black friday, bude ispod 500 e nova

3. Sebirad

Sebirad Aktivista

2 godine ti tu 2070 nudis xd haman ce ti neko na kraju iz sazaljenja pokloniti grafu xd btw i za cyberpunk si se pripremao koliko se sjecam sa 40 serijom pa preskocio
    Iskren savjet ( preskoci 50 seriju ) sacekaj 60 seriju tamam za tvoj dzep da ne ciganis vise xd a i prodi se mene Bgt necu ti pokloniti grafu

4. bhd

bhd Veteran foruma

O cemu ti druze ?

5. selvin

selvin Moderator

Ma nudio si mu tu grafu davno, i ja se sjećam, ali ne znam cemu takva reakcija i ponasanje kao da trazis poklon.

@Sebirad na ovom forumu se hardver mijenja vise od 20 godina. Ako ti tako nesto ne odgovara odgovori normalno ili da lockam temu pa ismijavaj kupce na nekom drugom mjestu.

iPlay, Haker and bhd like this.
  6. Sebirad

Sebirad Aktivista

I sad cu ja ovdje ispast odvratan , poruka svima NE POKLANJAM STVARI
    Prvo ti se ne mijesaj , nista te niko nije pitao drugo kao sto vidis ovo je mjesto gdje prodajem , on se javio fer i posteno a poslije komentari puno mu je i to ne treba ovdje da komentarise jel ti jasno ? Drugo hocel kupiti nesta trece cetvrto cekati nesta ni to nije za ovdje... Ne pase doplata- zavrsena prica ...
    Sta se ti javljas ? Pravis budalu od mene i kao pametujes mi kako cu se ja ponasat ... Ovo nije ismijavanje nego bezobrazluk i tema je lockana svakako ne zelim na ovo komentarisati uopste vise

7. Sebirad

Sebirad Aktivista

20 poruka imam za zamjenu plus doplata, ostavis seen i zavrseno a vi nastavili pisati po ovom mom postu kao da prodajem za 3000 grafu a ne 1400 km bjezi Bgt

8. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

@selvin

Izvini ali ovo je isključivo tvoja greška što nisi na vrijeme zaustavio bhd-a i njegov off topic.

Meni ni iz džepa niti u džep, ali klasičan off topic i začatavanje teme koja to nije i ne treba biti, a daleko od toga je to prvi put bhd-u.

9. bhd

bhd Veteran foruma

rece neko ko ode u off...

Thread Status:
Not open for further replies.