Ako netko zeli detroid da odigra, mogu da rentam, jer ja ne igram nista trenutno. Nakon sto vedo zavrsi gow.
Koliko vrijedi PS4 CUH-1114 sa 1TB diskom i jednim novim DS4 kontrolerom? Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Odlicna lista ako je istina. Mada je vecina ovog confirmed svakako. Bas mi je drago za Vanquish 2, samo nek bude duplo duzi od prvog
Sources: AMD Created Navi For Sony's PlayStation 5, Vega Suffered https://www.forbes.com/sites/jasone...nys-playstation-5-vega-suffered/#2b22cafa24fd Sent from my iPhone using Tapatalk
Lisa Su ima strateski pristup situaciji, ono je zmaj zena... Zajvaljujuci njoj dobili smo Ryzen i pristupacne cijene high end procesora. Navi za PS5 je sigurna investicija, jer kompanija mora da se oporavi u finansijskom pogledu, sto je prouzrokovano dugorocnom stagnacijom. PS5 ce biti veliki finansijski boost AMD-u. Skontali ljudi da im se trenutno vise isplati ulagat u 7nm Navi za PS5, nego razvijat graficku soluciju za PC gamere. Vega je bila samo mali trzaj, da kompanija plasira bilo sta na GPU trziste. Da su koristili GDDR memoriju, umjesto HBM, koja ih je pokopala, Vega bi se puno bolje prodavala tj. cijena bi bila dosta pristupacnija.
AMD je završio sa high-end, high-tdp diskretnim GPU-ovima, budućnost su im CPU/APU/OEM rješenja, konzole te low/mid-end grafičke.
Dark Souls 2 haman pri kraju, žestoko dobra igra. Nije mi jasno odakle hejt za navedeni naslov. Nabavio sam tricu koja odmah ide iza dvice.
Jasta je nego bitno kad ocekujes jedno a dobijes drugo. Nije losa igra, ali meni je brzo dosadila, a ostale sam s gustom presao.