Sony PlayStation 5 official thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Jun 6, 2019.

1. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ma iako fizicke igre imaju neku vrijednost i poslije,nije to neka sreca a ako ih dajes uz konzolu,onda fakticki i nemaju. A sada da gomilam kolekcije diskova,to nisam nikada radio i nisam kolekcionar nicega ...meni su igre zabava odredjeno vrijeme,kada je predjem,fakticki zaboravim i sta sam igrao. Isto je i sa filmovima i serijama kod mene,ja nemam tu memoriju u glavi da pamtim radnju,glumce i sve detalje iz bilo cega. Meni je to trenutni vid zabave, a memoriju u mozgu opterecujem drugim stvarima.

Trenutno imam u kuci nekoliko PS3 konzola i po jednu PS4 i PS5 konzolu...na svakoj ima digitalnih igrica,PS3 je cipovan i ubacio sam HDD od 1TB i puna je igrica,i ps4 i ps5 su mi od terabajt.
    Imam par i fizickih igrica ali ne opterecujem se sa time. Meni je nekako lakse sve to digitalno zacas kupiti i eto ga. Svakako i kada kupis igru na disku sada,moras opet skinuti 100-150 GB ma HDD da bi igrao,dzaba disk haha

2. p4ja

p4ja Komšija

Samo se ploce skupljaju, kakve crne igrice

3. bojler

bojler Aktivista

Pomozite mi pronaći PRO a da je cijena 1650-1700km, ako znate.

4. Picoooka

Picoooka Komšija

5. bojler

bojler Aktivista

6. Picoooka

Picoooka Komšija

Last edited: Jul 30, 2026
    bojler likes this.
  7. bojler

bojler Aktivista

Nigdje konzola nema ni za 1800km, strašno.

8. Aldiin

Aldiin Overclocker

9. Haker

Haker Veteran foruma

Ima li smisla ici na pro, znam da kada.je tek izasao igre su slabo koristile hardware, da li je i sada ista situacija?

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

10. zoi

zoi Veteran foruma

Baciš pogled na nekoliko igara koje te interesuju i razlike pa ocjeniš za sebe.

11. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Nije. Naprotiv. PS5 se bas pati sa igrama, novije igre su cesto 720p kad se igra u 60fps.

Na Pro je to vec puno bolje, osim toga ima PSSR koji je sazrio i bice u buducnosti po defaultu zadnja verzija (ako je vjerovat nekim glasinama, a nema razloga da ne bude).

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. bojler

bojler Aktivista

Eo našao na entelBa ima na stanju, šalju sutra 1780km, jedva našao, oko 10 šopova sam kontaktirao, nitko nema sem ovih.

Pro mi je dobar zbog pssr2 razlika je baš vidljiva, taj ai čip kojeg nema slim, na pro baš daje dosta bolju grafiku pogotovo na novijim igrama.

Stevie_Ray likes this.