evo ja danas malo ono poso isprobat i razocaran sam sto su stavili onaj glupi obicni televizor... izgleda da je widescreen al je nekakav stari, nit je flat a nit "tanak"... dvije igre imaju, resistance i motorstorm... tako da se zbog toga, a i zbog nevremena nekakvog jer je vjetar bio nesto jak pa sam pozurio kuci , nisam puno zadrzavo... i btw 3km je sat
ovi klubovi su super stvar da odes i isprobas neku igru koju ne posjedujes, pa onda znas da li je uzeti ili ne. a masovno igranje ostavljam skolarcima koji ce poslije nastave otici tamo i drpati SixAxis prljavim rukama... :x a cijena evropljanima izgleda nije nikakav problem (cak i pored vise nego duplo jeftinijeg wii-ja), tako da oni mogu ovu cijenu jos sigurno dosta mjeseci da vuku: standardno evropski kontinent gotivi sonyjeve proizvode, sto pokazuje i aktivnost na evropskim amazon stranicama gdje je PS3 u vrhu potraznje kad su elektronicke stvari u pitanju (da, ukljucujuci i francuski amazon). i jos ovo: http://fulladix.com/xb.gif :mrgreen:
Fino onda uvezes jedan primjerak iz Kanade po cijeni od 390E, i rijesen problem. Po svemu sudeci i ja cu tom rutom zbaviti svoj (a dobijem i sav PS2 hardver pri tome). U svakom slucaju, nije uostalom ni bitno ko koga "gotivi" - brojevi su tu, pa sada svidjelo se to nekome ili ne... :roll:
Da ima Gran Turismo, Tekken i kakav dobar RPG ja bih ga ujutru kupio, al ovako - nista prije sredine 2008. godine :cry: :cry: :cry:
Virtua Fighter 5 je bolja tuca od bilo kojeg Tekkena do sada tako da odmah mozes to prekriziti kao razlog za nabavku, a Motorstorm sa svojim redovitim updateima i dodacima ce dobro posluziti do Burnouta i GT-a. Jos uvijek je PS2 zakon u izboru igara...
Ja sam Tekken igrao pola zivota, ali VF nisam od saturna/automata, kao ni VF4 za PS2. Ako je tacno da te novalija ne moze lahko dobiti, onda je bolji beat em' up
Mortal Kombat - jedini serijal koji je utjecao samo sam na sebe i svoje nastavke. Dvojka, Trilogy i Deadly Alliance su jedino vrijedni spomena. A sto se tice Street Fightera - samo nek ostane 2D, jer su usrali igru sa onim 3D varijacijama. Postoji mnogo boljih 2D fighera doduse. I da - u VF4 Evo nema button mashinga i ne moze te novajlija dobiti. :wink:
nisam bas procitao detaljno sve postove ali kako tolika cijena 1700 KM a u hrvatskoj je 4000 kuna.. to dodje nesto malo jace od 1000 km a ne 1700 -......??
Proglasite me slobodno Fanboy-em, ne zanima me vise...ali, ko ima vremena neka procita detaljno... "Insomniac Games Chief: 10 Reasons Why PS3 Will Win This Console Generation" -> http://www.n4g.com/ps3/News-32115.aspx "Better Lighting Effects For The PS3 Via Geomerics" -> http://www.n4g.com/ps3/News-32059.aspx
mah covjek je samo potvrdio ono sto je neizbjezno. trebace duze vremena da se kockice posloze i da se ublaze neke lose odluke, ali na kraju ce PS3 ispasti kako covjek kaze "console to beat". :wink:
Interesuje me a ovo je pitanje najvise upuceno Bahamutu mom, da li igre na Blu ray-u imaju zastitu od kopiranja kao filmovi ili...