Sony PlayStation3 official thread...

Discussion in 'Igre i konzole' started by ming, May 17, 2005.

1. AhmeT

AhmeT Overclocker

evo ja danas malo ono poso isprobat i razocaran sam sto su stavili onaj glupi obicni televizor... izgleda da je widescreen al je nekakav stari, nit je flat a nit "tanak"... dvije igre imaju, resistance i motorstorm... tako da se zbog toga, a i zbog nevremena nekakvog jer je vjetar bio nesto jak pa sam pozurio kuci :D, nisam puno zadrzavo...

i btw 3km je sat :D

2. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

ovi klubovi su super stvar da odes i isprobas neku igru koju ne posjedujes, pa onda znas da li je uzeti ili ne. a masovno igranje ostavljam skolarcima koji ce poslije nastave otici tamo i drpati SixAxis prljavim rukama... :x

a cijena evropljanima izgleda nije nikakav problem (cak i pored vise nego duplo jeftinijeg wii-ja), tako da oni mogu ovu cijenu jos sigurno dosta mjeseci da vuku:
    standardno evropski kontinent gotivi sonyjeve proizvode, sto pokazuje i aktivnost na evropskim amazon stranicama gdje je PS3 u vrhu potraznje kad su elektronicke stvari u pitanju (da, ukljucujuci i francuski amazon).

i jos ovo: http://fulladix.com/xb.gif :mrgreen:

3. Esh

Esh HWB

i sony standardno gotivi evropu :roll:

4. Raptor

Raptor Aktivista

Eh, onda bi bio 900KM (US), umjesto 1200-1400KM :mrgreen:

5. Neo Bahamut Zero

Fino onda uvezes jedan primjerak iz Kanade po cijeni od 390E, i rijesen problem. Po svemu sudeci i ja cu tom rutom zbaviti svoj (a dobijem i sav PS2 hardver pri tome). U svakom slucaju, nije uostalom ni bitno ko koga "gotivi" - brojevi su tu, pa sada svidjelo se to nekome ili ne... :roll:

6. Vedo

Vedo Moderator

Da ima Gran Turismo, Tekken i kakav dobar RPG ja bih ga ujutru kupio, al ovako - nista prije sredine 2008. godine :cry: :cry: :cry:

7. Neo Bahamut Zero

Virtua Fighter 5 je bolja tuca od bilo kojeg Tekkena do sada tako da odmah mozes to prekriziti kao razlog za nabavku, a Motorstorm sa svojim redovitim updateima i dodacima ce dobro posluziti do Burnouta i GT-a. Jos uvijek je PS2 zakon u izboru igara...

8. Raptor

Raptor Aktivista

Ja sam Tekken igrao pola zivota, ali VF nisam od saturna/automata, kao ni VF4 za PS2. Ako je tacno da te novalija ne moze lahko dobiti, onda je bolji beat em' up :)

9. Qler

Qler Veteran foruma

Mortal Kombat je najbolji :D

10. Raptor

Raptor Aktivista

Street Fighter :lol: eh, da se to vrati

11. Neo Bahamut Zero

Mortal Kombat - jedini serijal koji je utjecao samo sam na sebe i svoje nastavke. Dvojka, Trilogy i Deadly Alliance su jedino vrijedni spomena. A sto se tice Street Fightera - samo nek ostane 2D, jer su usrali igru sa onim 3D varijacijama. Postoji mnogo boljih 2D fighera doduse. I da - u VF4 Evo nema button mashinga i ne moze te novajlija dobiti. :wink:

12. NAILS

NAILS Moderator

nisam bas procitao detaljno sve postove ali kako tolika cijena 1700 KM a u hrvatskoj je 4000 kuna.. to dodje nesto malo jace od 1000 km a ne 1700 -......??

13. Neo Bahamut Zero

Nije 1700KM vec 1399. U HR je oko 4900KN.

14. Raptor

Raptor Aktivista

15. Neo Bahamut Zero

mah covjek je samo potvrdio ono sto je neizbjezno. trebace duze vremena da se kockice posloze i da se ublaze neke lose odluke, ali na kraju ce PS3 ispasti kako covjek kaze "console to beat". :wink:

16. vnm_

vnm_ Komšija

za one koji su zainteresovani, preporucujem Guilty Gear i Marvel vs Capcom serijale...

17. Neo Bahamut Zero

Da, i na to sve dodati jos King of Fighters serijal i naravno MK2. :mrgreen:

18. vnm_

vnm_ Komšija

auuu popularni KOF sam zaboravio :)

19. Raptor

Raptor Aktivista

Battle Arena Toshinden :smt003 , mada nije 2D

20. Nani

Nani Komšija

Interesuje me a ovo je pitanje najvise upuceno Bahamutu mom, da li igre na Blu ray-u imaju zastitu od kopiranja kao filmovi ili...