Sony PlayStation3 official thread...

Discussion in 'Igre i konzole' started by ming, May 17, 2005.

1. XTRage

XTRage Veteran foruma

znas ti dobro na sta sam mislio

2. Raptor

Raptor Aktivista

3. Vedo

Vedo Moderator

4. Raptor

Raptor Aktivista

1750KM :lol:

5. Vedo

Vedo Moderator

"Prijavite se, pobjedite i osvojite jednu od tri vrijedne nagrade!"

Sto znaci da nema PS3 kao nagrade, jer bi oni to istakli, cigani cigani..a fol PS3 promocija :lol:

6. Raptor

Raptor Aktivista

"Jeftini su", ocekivao sam min 2000KM.. ali necemo vise ulaziti u tu politiku. Gigant marketinga, gigant cijena... na kraju se sve fino slozi...

7. ming

ming Veteran foruma

IT corpses imaju nenormalne troskove, koliko oni bacaju u marketing i šminkeraj, moraju imati visoke cijene da prezive.

8. Vedo

Vedo Moderator

Drug mi radi u Gama osiguranju i trenutno radi u IT-u. Pricao je sa gazdom i ovaj veli da mu je strateski cilj da budu najskuplji :roll:

9. Raptor

Raptor Aktivista

Pa tacno tako, ulaganje u marketing se finansira visokim cijenama... tako je logicno da neupucen covjek samo i zna za njih. Posto su kod takvih bez konkurencije, imaju i pravo diktirati cijenu.

Takodje imam jarana u IT-u, na prijemu servisa. Da vidite sta taj covjek sve isprica na kraju sedmice, moze komotno pola roflmao topic-a popuniti :mrgreen:

10. Vedo

Vedo Moderator

Ne , ne shvatas. Lik tvrdi da mu je sef IT-a rekao da i da su im cjene marketinga niske on bi svejedno zacrtao najvece prodajne cijene, zeli lik da se cjenovno diferencijaru. Ode ovo u OT

11. Raptor

Raptor Aktivista

Mislio sam na Sulu post... inace, niko ne tjera ljude da uzimaju, stave cijene i to je to, njihova stvar. Ali "ime" mora biti prisutno kod ljudi

12. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

al malac na fotki barata sa dual shockom... :lol:

13. Vedo

Vedo Moderator

Jesi li bio na PS3 turniru? :D

14. Neo Bahamut Zero

Ma jok ba. Na faksu imao predavanja do maloprije...

15. Raptor

Raptor Aktivista

Igra se Motorstorm, skopcan na HDTV (preko composite :) ), posto je 1 player, 2 su PS3, i vrijeme se gleda. Dosta ih se prijavilo, tako da ce potrajati. Toliko sam saznao...

16. Loki

Loki Komšija

A prva nagrada je ps2 ;)

17. Raptor

Raptor Aktivista

PS3 kapa, PS3 majica :lol: ... Ma prezentacija,,, prodali 11/11 koliko znam

18. Raptor

Raptor Aktivista

19. Neo Bahamut Zero

kupci 20GB verzije se mogu tjesiti sto imaju ljepsu konzolu od one jace... :mrgreen:

20. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Interesantno kako ps3 kosta isto koliko i u norveskoj. Kontao sam naruciti ps3 iz francuske gdje je duplo jeftinija.