Znam, ali cisto estetski :wink: April Fool's Alert #3: MGS4 on Xbox 360 and Blue Hobbits in LOTRO :lol::lol::lol: http://www.joystiq.com/2007/03/31/april ... s-in-lotr/
"Prijavite se, pobjedite i osvojite jednu od tri vrijedne nagrade!" Sto znaci da nema PS3 kao nagrade, jer bi oni to istakli, cigani cigani..a fol PS3 promocija :lol:
"Jeftini su", ocekivao sam min 2000KM.. ali necemo vise ulaziti u tu politiku. Gigant marketinga, gigant cijena... na kraju se sve fino slozi...
IT corpses imaju nenormalne troskove, koliko oni bacaju u marketing i šminkeraj, moraju imati visoke cijene da prezive.
Drug mi radi u Gama osiguranju i trenutno radi u IT-u. Pricao je sa gazdom i ovaj veli da mu je strateski cilj da budu najskuplji :roll:
Pa tacno tako, ulaganje u marketing se finansira visokim cijenama... tako je logicno da neupucen covjek samo i zna za njih. Posto su kod takvih bez konkurencije, imaju i pravo diktirati cijenu. Takodje imam jarana u IT-u, na prijemu servisa. Da vidite sta taj covjek sve isprica na kraju sedmice, moze komotno pola roflmao topic-a popuniti :mrgreen:
Ne , ne shvatas. Lik tvrdi da mu je sef IT-a rekao da i da su im cjene marketinga niske on bi svejedno zacrtao najvece prodajne cijene, zeli lik da se cjenovno diferencijaru. Ode ovo u OT
Mislio sam na Sulu post... inace, niko ne tjera ljude da uzimaju, stave cijene i to je to, njihova stvar. Ali "ime" mora biti prisutno kod ljudi
Igra se Motorstorm, skopcan na HDTV (preko composite ), posto je 1 player, 2 su PS3, i vrijeme se gleda. Dosta ih se prijavilo, tako da ce potrajati. Toliko sam saznao...
Interesantno kako ps3 kosta isto koliko i u norveskoj. Kontao sam naruciti ps3 iz francuske gdje je duplo jeftinija.