Sony PlayStation3 official thread...

Discussion in 'Igre i konzole' started by ming, May 17, 2005.

1. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Desilo mi se to jednom kada sam skidao nesto sa PSN-a, ali kada sam ukinuo vezu i ponovo probao sve je radilo. Nije mi se uzastopno desilo nesto slicno. Probaj sa cut/move funkcijom ako postoji posto se ne sjecam vise...

2. dmr

dmr Veteran foruma

3. Neo Bahamut Zero

Ne moze biti cross/patch. Ili je crossover ili je patch. Ako spajas PS3 preko PC-a i ICS funkcije onda mislim da ce ti trebati crossover. Za sve ostalo je patch.

4. dmr

dmr Veteran foruma

Pa pogledaj na linku pise CROSS Patch cort cat.5 10m, zato me i zbunjuje!

5. Neo Bahamut Zero

Vjerovatno je ista cijena za oba tipa, pa stavili kao jedan artikal.

6. dmr

dmr Veteran foruma

Ok kupio sam ovaj kabl, ipak je crosover. Jos jedno pitanje. Da li se gubi na kvaliteti kada se gledaju mkv filmovi preko PS3 media servera, znaci kada se vrsi transkodiranje u "letu"?

7. Neo Bahamut Zero

Vjerovatno se nesto izgubi na kvalitetu, a s druge strane i ne mora ako fino sve postavis, samo ce se vent na procu vjerovatno cuti kada se zagrije sve.

8. dmr

dmr Veteran foruma

Ma nije problem vent na cpu jer je komp u drugoj prostoriji. Nego ne znam da li se ima jos sta podesavati, je li ovako OK ili ima jos nesto?

9. Neo Bahamut Zero

Pravo da ti kazem nisam se mnogo igrao sa opcijama buduci da sam isprobavao program dok je bio u ranoj fazi. Onako na prvu djeluje sve ok. Mozes i googlati, mozda je neko negdje okacio optimalne postavke.

10. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Ahh rijesio sam problem tako sto sam izbrisao PS3 media server i instalirao TVersity i radi sad super.....al jos sta nisam skonto , kako sad da prebacim muziku sa PS3 na racunar ili slike..... ???

11. dmr

dmr Veteran foruma

Pa trokutic na kontroleru pa copy :D

12. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Jest trokutuic , ali mi kaze ¨Insert storage media at the save destination.¨i imam samo za pritisnuti O :D sta onda kud dalje :)

13. Ninja

Ninja Komšija

Pa metni USB stick.

14. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Jeli jedina ta opcija da mora preko USB-a , jeli moze preko Crosswire kabla kosto ubacujem u njega ?

15. dmr

dmr Veteran foruma

Da, nisam vidio da hoces sa PS3 na komp :). Mislim da tako ne ide, moze samo obrnuto.

16. ColdFire

ColdFire Overclocker

17. Neo Bahamut Zero

Mislim da ti je druga opcija da instaliras Linux na PS3, onda bi PC vidio strukturu PS3 HDD-a preko mreze. Ovako preko XMB-a ne moze zbog sigurnosnih razloga.

18. dadodur

dadodur Novi član

Imam ps3 60 gb ntsc i dali mogu igrati pal igre

19. Esh

Esh HWB

20. dadodur

dadodur Novi član

IMAM PS2 PAL IGRU I NEĆE DA POKRENE NA PS3 60GB