Isprobavao sam identican setup sa GT5P-om, ali to je meni premalo, moras biti 12-godisnjak da ti ovo bude udobno Mjenjac u manual modu je premlak, nazalost
Mas manuelni mod je sranje, inače mjenjač odudara od volana po kvaliteti. Ja sam sjedište probao i Ok je bilo, samo ne bi mjesec dana izdržalo sa mnom
Moze preporuka nekih auto trka, da imaju solidan split-screen. Malo da se naganjamo u kuci, izvan ceste, recesija :mrgreen:
Collin McRae Rally 2. Meni rally igra sa najjacom fizikom i dan danas EDIT: ups, ne vidjoh da je ovo PS3 tema
Navodno, 24.8. slijedi predstavljanje slim verzije PS3 konzole po cijeni od 300 dolara, a postojece verzije sa 80 i 160GB diskom su vec snizene na cijenu od 300 i 400 dolara. http://kotaku.com/5339639/kmartcom-new- ... Bupdate%5D
Citat sa: viewtopic.php?f=39&t=19174 I opet se vracamo na staro. Kao sto sam rekao, a i dalje mislim, da se cijena proizvodnje koja je umanjena za 70% odnosila na slim verziju.
Najkasnije do sutra navecer bi se trebalo oficijelno znati hoce li (i kada) biti PS3 Slim konzole i kolika ce biti eventualna cijena.
Po tvojoj logici onda ispade da se troskovi proizvodnje uopce nisu smanjili tokom godina proizvodnje aktuelne verzija? Postoji izvjestaj o ustedi od nekih 50% krajem prosle godine. Posto se radi o "slim verziji" za pretpostaviti je da su unaprijedili proizvodni proces za koristene komponente te na taj nacin automatski ustedili, mada prilikom proizvodnje komponenti prelazak na napredniji proces ne mora znaciti i automatsko snizenje cijene proizvodnje (u zavisnosti od yielda) pa predlazem da za taj dio sacekamo zvanicne detalje. Takodjer, sasvim je logicno da Sony sa bilo kojom verzijom koju ponudi pokusa ostati u trenutnom cjenovnom opsegu ili ispod, zbog pritiska konkurencije. Takodjer, ako se ispostavi da vec u septembru dobivamo slim verziju, to je definitivno mimo trzisnih ocekivanja jer se takve stvari obicno cuvaju za kraj godine kada kupci ocekuju nove proizvode, akcije i snizenja.
Mislis u odnosu na ovu "najavljenu" cijenu od 300 dolara? Opet mi nerealno zvuci da sa PS3 idu na 250 dolara, to bi bilo bas agresivno.
Ja mislim da idu na ovu foru: "debeli" PS3 ide za $300, "slim" po staroj cijeni od $400, a kada nestane debelog sa polica, ide i slim po reduciranoj cijeni. Ako su se bas namjerili da povrate broj korisnika, onda jos $50 za kraj godine (moguce fiskalne) ili standarno neki bundleovi sa $100 "gratis" igara.
To bi imalo smisla jer kako bi se drugacije rijesili stare verzije osim uz neki jak bundle ili tu razliku u cijeni.
Sonyjeva konferencija je u toku. U trenutku pisanja, najavljena je nova verzija PSN-a za 1. septembar, kao i PSN kartice za Evropu: http://www.eurogamer.net/articles/sony- ... ive-report
Naravno da nece odmah biti smanjenje cijena, moraju i nesto zaraditi. Ja o tome nisam nista napisao. Nisam mislio da nije bilo nikakve ustede, vec da se tih ukupnih 70% u odnosu na prvu verziju misli kad izadje slim verzija. A naravno da su pravljene odredjene revizije konzole koje su donosile ustedu. I sigurno da je najveca usteda od svih bila kad su izbacili hardware za kompaktibilnost sa PS2 naslovima. PS Ova citava rasprava nije bila nikakva kritika, nego sam samo pokusavao razjasniti na sta se odnosi tih 70% ustede.