ovo što ti se diže IE sam od sebe, to ti je spyware instaliraj si Spybot Search&Destroy program, on će ti očistiti komp od tog smeća
hmm...to se meni jedno vrijeme desavalo i meni pukne film ja lijepo IE 6 again Install Rijesen problem ... :wink: :arrow:
Pa naravno da je bilo i boljih rijesenja ...ali u tih nekoliko dana sam ja trebao da Formatiram disc i to mi se isplatilo :arrow: ma xtra .. 8)
OK, dobro pitanje. Evo Enisove (tm) ComboPack (c) antispam liste: - Adaware 6 - ZoneAlarm Pro 4 - MailShield 3.0f Testirao sam razne antispam alate, al ovaj MailShield je definitivno zakon.
Tnx ppl. Probacu cim ufatim malo vremena Btw, jos malo pa cete se vas dvojica (tepsija i nidal) jos i pobiti :lol:
Ma ne bih ja dirao malo djete nizasta na svjetu. Ma dobar je nidal Pinky :wink: samo sto previse pametuje ! :wink:
Ma nije potrebno me loziti ...nece me nikad niko loziti ni za sta ... znam se sam snaci u ovakvim i slicnim situacijama :!: Naravno ko mene dira,ja mu i vracam...ali ovaj put pametniji popusta :lol: :lol: >...ali fakat neki ovo misle da je "prava ozbilja" ili ? - Pa nije ...ja vidim Nedu svaki dan i nista...rega ...jarani :wink: ,ali malo mora se 8) Pozdrav,
E moj Tepsija ti mislis da ti je on prijatelj, a on hoce da ti zabije noz u ledja i jos kaze da je pametnije... :shock: ccc, pa ja sam mislio da nesto vece stoji iza nick-a TEPSIJA
Bash tako ! :wink: Pinky ja mislio ti mi frend a oces da me napalis da se svađamo :wink: :!: sala mala :wink: :lol: