Sport - internacionalni

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Alibegovic, Oct 30, 2008.

1. Ronaldo_9

Ronaldo_9 Aktivista

Extra utakmica, nema se šta reći. Nije čudo što ekipe iz premiershipa dobro guraju u LP. Arshavin je igrač svjetske klase, golove je postizao maltene rutinski, šteta što nema pravo nastupa u LP. Drago mi da je liverpool izjednačio, ne bi bilo fer da su izgubili. Iznenadio me je prijatno i Benayoun, nekako je uvijek na pravom mjestu, mada ga ne cijenim kao igrača nešto posebno.

2. ColdFire

ColdFire Overclocker

3. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ne bih rekao da je podcijenjen, prije će biti da nije razvikan kao ostale zvijezde.
    11 titula Premier lige osvojiti, u prosjeku svake druge godine osvajati tu titulu je zaista nevjerovatno. Sa 18 god je već bio standardan prvotimac sa najmanje 35 utakmica po sezoni. Nema se tu šta govoriti, čovjek je legenda...

4. Esh

Esh HWB

Mogli bi otvoriti jos temu 'kucamo na vrata zaboravljenih asova' :)

5. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

20:45 - Barca : Chel$ki. Da čujemo predviđanja :)
    Kao navijač Barce mislim da ne mogu biti baš u potpunosti realan, ali očekujem da barem 2 gola budu u mreži Cecha do kraja prvog poluvremena :lol:

6. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

Barca gubi i tačka :D
    nije bitno koliko, ali gubi :)

danas navijam za Plave

7. Pasha

Pasha Komšija

Vamos :D

8. Esh

Esh HWB

Dobija Barca barem 2 gola razlike.

9. kAcA

kAcA Aktivista

73% Chelsea dobija :mrgreen:

10. ColdFire

ColdFire Overclocker

2-1
    za Barcu

11. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

prosjecna utakmica
    moglo je i bolje

12. MakaveliTheDon

MakaveliTheDon Aktivista

Dje ste prognozeri :smt003
    Utakmica jad poredeci je sa prethodnim.

13. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Chel$ki je igrao bunker totalni, ali to nije nikakav izgovor što Barca nije dala gol. Imali su dosta dobrih prilika, mislim da je sudija bio na strani gostiju. Barci ostaje samo da žali za propuštenim šansama, mada Chelsiu nije nikakva prednost što igraju kući jer se moraju otvoriti a mislim da su gotovo ništa pokazali večeras što se tiče nekih prilika i akcija (samo ona greška Marqueza).

14. FeyzA

FeyzA Aktivista

Šuko ofirno navijao za Chelsea. :smt005 Pretjerano nervozni igraci oba tima, Eto'o i Krkic su ono jednostavno morali zabiti a Barcina igra se i nije mogla konkretizovati pored onakvog bunkera.

15. Esh

Esh HWB

Treba cestitati ekipi Chelsea sto nije primila gol na gostovanju kod Barcelone, a eto lijepo je sto ce se od takmicenja oprostiti pred svojim navijacima.

16. kAcA

kAcA Aktivista

:lol: ma ja, ma ja...

17. Pasha

Pasha Komšija

Jednostavno Chelsea ima dobre defanzivne igrace.Fino su bili poslozeni i to je to.A sudija je prica za sebe...

18. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ni smajlija ni čega ? Ovo se zove osjećaj, tačno zna da će Barca proći. Isti sam, ne može me ništa uvjeriti da će Barcelona ispasti bez obzira što neće imati ni Puyola ni Marqueza u uzvratu...

19. XTRage

XTRage Veteran foruma

Sudac je bio katastrofalan :(
    Steta sto nije uzela Barca barem 1:0...

20. FearLess

FearLess Aktivista

Ni Italijani im nisu do koljena kakav su bunker igrali Rusi.