Extra utakmica, nema se šta reći. Nije čudo što ekipe iz premiershipa dobro guraju u LP. Arshavin je igrač svjetske klase, golove je postizao maltene rutinski, šteta što nema pravo nastupa u LP. Drago mi da je liverpool izjednačio, ne bi bilo fer da su izgubili. Iznenadio me je prijatno i Benayoun, nekako je uvijek na pravom mjestu, mada ga ne cijenim kao igrača nešto posebno.
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... f-the-year najpodcjenjeji igrac ikada . pravi sportista , bez skandala i u svojim godinama zanje http://www.youtube.com/watch?v=nEAouJwT ... re=related
Ne bih rekao da je podcijenjen, prije će biti da nije razvikan kao ostale zvijezde. 11 titula Premier lige osvojiti, u prosjeku svake druge godine osvajati tu titulu je zaista nevjerovatno. Sa 18 god je već bio standardan prvotimac sa najmanje 35 utakmica po sezoni. Nema se tu šta govoriti, čovjek je legenda...
20:45 - Barca : Chel$ki. Da čujemo predviđanja Kao navijač Barce mislim da ne mogu biti baš u potpunosti realan, ali očekujem da barem 2 gola budu u mreži Cecha do kraja prvog poluvremena :lol:
Chel$ki je igrao bunker totalni, ali to nije nikakav izgovor što Barca nije dala gol. Imali su dosta dobrih prilika, mislim da je sudija bio na strani gostiju. Barci ostaje samo da žali za propuštenim šansama, mada Chelsiu nije nikakva prednost što igraju kući jer se moraju otvoriti a mislim da su gotovo ništa pokazali večeras što se tiče nekih prilika i akcija (samo ona greška Marqueza).
Šuko ofirno navijao za Chelsea. :smt005 Pretjerano nervozni igraci oba tima, Eto'o i Krkic su ono jednostavno morali zabiti a Barcina igra se i nije mogla konkretizovati pored onakvog bunkera.
Treba cestitati ekipi Chelsea sto nije primila gol na gostovanju kod Barcelone, a eto lijepo je sto ce se od takmicenja oprostiti pred svojim navijacima.
Jednostavno Chelsea ima dobre defanzivne igrace.Fino su bili poslozeni i to je to.A sudija je prica za sebe...
Ni smajlija ni čega ? Ovo se zove osjećaj, tačno zna da će Barca proći. Isti sam, ne može me ništa uvjeriti da će Barcelona ispasti bez obzira što neće imati ni Puyola ni Marqueza u uzvratu...