Sport - internacionalni

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Alibegovic, Oct 30, 2008.

1. Pasha

Pasha Komšija

2. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Arsenal laganice protiv Celtica. :smt003

3. Esh

Esh HWB

Haha, koliki je hype bio, ljudi su ocekivali jedno 4-0 najmanje.

4. Alibegovic

Ama ovi kelti su antipropaganda nogometa, ubise, nedaju disati tehnicki superiornim igracima arsenala, ocekivao sam ovako tvrdu i neatraktivnu utakmicu ova dva gola i ogromna prednost su sasvim ok pred uzvrat.

Srusen je mit o neosvojivosti celtic parka od strane engleskih klubova gdje je zadnji put Nottingham forest slavio 1983 godine, a bas mi je drago da su to topnici odradili. :smt003

5. zoi

zoi Veteran foruma

je li zaigrao Eboe?

6. Alibegovic

Jok. :smt003

Dudu ni na klupi, komentatori novetv i slaven bilic u studiju, blago razocarani. :smt003

7. zoi

zoi Veteran foruma

znaci ipak postoji mogucnost da ga prodaju :D

8. Ajdin87

Ajdin87 Aktivista

Zaboravi na to, ne ide on nigdje. Arsenal veceras ponovo pokazao da nije za otpisat ove sezone.

9. FeyzA

FeyzA Aktivista

Kako? Samo se ispostavilo da su igraci Celtica nesretni i smotani :D

10. NAILS

NAILS Moderator

Alaga sad i vi ufaliste, nisu imalu dva suta po golu u prvom dijelu. Celtic jeste destruktivno igrao, blokirao da se Arsenal razmase ali vala sta je to Arsenal tao superiorno ucinio. Ako ovako budu igrali u premier ligi, bit ce im bolj plasman prosle sezone nego sto ce im biti ove.

11. Esh

Esh HWB

Eh hajde, bas ce zanimljivo biti ovaj dio threada aktivirati za par mjeseci dok krenu prave tekme u LP i prvenstvu. Izgleda je Arsenal "hype" godine :D Strah me pomisliti sta bi bilo da je prosao onaj hype o "idolu nacije" ili Dzeki o prelasku u Arsenal :p

12. ColdFire

ColdFire Overclocker

nemoj zaboravit Djembu , Klebersona , Millera i ostalu bratiju :lol: razumjem sta hoces da kazes , ali ni Valencia ni Owen nisu neki wow igraci . Trebao je neke kreativnosti u sredinu dovesti . Mislim da nikad sredina nije bila slabija od kad ih vodi Fergie. Plus Owen je vec skoro penzija i injury prone . Jos da pusti Vidu bilo bi previse , mada je agent rekao nista od toga .

13. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Taj Valencia je bio odlican po desnoj strani u ovih par utakmica sto sam gledo, a Owen prodaje dresove pretpostavljam.

14. zoi

zoi Veteran foruma

kada su Owena predstavili nije ni bilo zainteresovanih za njegove dresove,pa ih nisu nesto ni pravili,tako da ne razumijem sta si htio reci s tim da owen prodaje dresove :|

15. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

S obzirom da zadnjih pet godina nije u formi, da je igro u suparnickom timu, da su mu dali sedmicu, a opet redovno ulazi s klupe, meni lici na marketinski trik da se digne malo prasine, a ne na pravo pojacanje. Nesto ko s Larsonom, dovedes ga na par mjeseci da fanovi sline i to je to.

16. NAILS

NAILS Moderator

ColdFire, ..ma sve se zna sa Oweno... al ja licno gledam tako da, ako ga je Ferguson doveo da ipak nije (toliko) potrosen igrac. Naravno da je Owen svoje zvjezdane dane davno odigrao jos sa 18 godina i da to nije top pojacanje, al ako ga je Ferguson doveo, mora da ima jos nesto u njemu. Nisam bas propratio igru pa ga ne mogu komentarisati ali gledam dao je koji gol. Iance, vidjet ce seto u toku sezone sta je ustvari Owen.

St ose tice promasaja, naravno da ih ima ..nije ni on vidovit ali procenat mu je veliki sto se tice pogodaka sa igracima.

17. Pasha

Pasha Komšija

Brz je. Može ga baciti na krilo...

18. FearLess

FearLess Aktivista

Pjanic zabio gol iz slobodnog udarca sa 25m razdaljine. :)

19. ColdFire

ColdFire Overclocker

ev duvaju od Burnleya , nisu na gol opucali
    ccc

20. zalizani

zalizani Aktivista

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017