Ama ovi kelti su antipropaganda nogometa, ubise, nedaju disati tehnicki superiornim igracima arsenala, ocekivao sam ovako tvrdu i neatraktivnu utakmicu ova dva gola i ogromna prednost su sasvim ok pred uzvrat. Srusen je mit o neosvojivosti celtic parka od strane engleskih klubova gdje je zadnji put Nottingham forest slavio 1983 godine, a bas mi je drago da su to topnici odradili. :smt003
Jok. :smt003 Dudu ni na klupi, komentatori novetv i slaven bilic u studiju, blago razocarani. :smt003
Alaga sad i vi ufaliste, nisu imalu dva suta po golu u prvom dijelu. Celtic jeste destruktivno igrao, blokirao da se Arsenal razmase ali vala sta je to Arsenal tao superiorno ucinio. Ako ovako budu igrali u premier ligi, bit ce im bolj plasman prosle sezone nego sto ce im biti ove.
Eh hajde, bas ce zanimljivo biti ovaj dio threada aktivirati za par mjeseci dok krenu prave tekme u LP i prvenstvu. Izgleda je Arsenal "hype" godine Strah me pomisliti sta bi bilo da je prosao onaj hype o "idolu nacije" ili Dzeki o prelasku u Arsenal
nemoj zaboravit Djembu , Klebersona , Millera i ostalu bratiju :lol: razumjem sta hoces da kazes , ali ni Valencia ni Owen nisu neki wow igraci . Trebao je neke kreativnosti u sredinu dovesti . Mislim da nikad sredina nije bila slabija od kad ih vodi Fergie. Plus Owen je vec skoro penzija i injury prone . Jos da pusti Vidu bilo bi previse , mada je agent rekao nista od toga .
Taj Valencia je bio odlican po desnoj strani u ovih par utakmica sto sam gledo, a Owen prodaje dresove pretpostavljam.
kada su Owena predstavili nije ni bilo zainteresovanih za njegove dresove,pa ih nisu nesto ni pravili,tako da ne razumijem sta si htio reci s tim da owen prodaje dresove :|
S obzirom da zadnjih pet godina nije u formi, da je igro u suparnickom timu, da su mu dali sedmicu, a opet redovno ulazi s klupe, meni lici na marketinski trik da se digne malo prasine, a ne na pravo pojacanje. Nesto ko s Larsonom, dovedes ga na par mjeseci da fanovi sline i to je to.
ColdFire, ..ma sve se zna sa Oweno... al ja licno gledam tako da, ako ga je Ferguson doveo da ipak nije (toliko) potrosen igrac. Naravno da je Owen svoje zvjezdane dane davno odigrao jos sa 18 godina i da to nije top pojacanje, al ako ga je Ferguson doveo, mora da ima jos nesto u njemu. Nisam bas propratio igru pa ga ne mogu komentarisati ali gledam dao je koji gol. Iance, vidjet ce seto u toku sezone sta je ustvari Owen. St ose tice promasaja, naravno da ih ima ..nije ni on vidovit ali procenat mu je veliki sto se tice pogodaka sa igracima.