StarCraft 2

Discussion in 'Igre i konzole' started by zoi, Apr 29, 2007.

1. vnm_

vnm_ Komšija

za one koji su se prijavili, ovaj put izgleda nisu slali email nego se samo pojavi igra na battle.net accountu i onda mozes skinuti client. login nakon instalacije je preko battle.net accounta.

2. Esh

Esh HWB

Bio je i e-mail, samo sto je nekima vjerovatno blokiran kroz razne spam/junk/phising filtere, a moguce je da ce u narednim fazama samo "omogucavati" betu na bnet accountu.

3. vnm_

vnm_ Komšija

koliko sam ja skontao, iz odredjenih foruma, mail za novi val su ovaj put dobili samo oni koji su usli u betu preko prisustva na blizzconu, a mnogo ih je bilo koji nisu dobili nikakav mail nego im se samo pojavio na accountu. oni su tvrdili da su preko opt-in uletili u betu.

ima cak i onih koji su uletili a konfiguracija im ne ispunjava minimalne kriterije. :)

4. ColdFire

ColdFire Overclocker

5. RaP

RaP Komšija

6. exwizzard

exwizzard Komšija

Da se pohvalim da sam dobio key :D

7. zoi

zoi Veteran foruma

8. Esh

Esh HWB

Random, friend, buy?

9. exwizzard

exwizzard Komšija

friend

10. zoi

zoi Veteran foruma

Collector's Edition je beton :D samo cu reci cijenu:99,99$ ostalo istrazite sami :mrgreen:

11. Esh

Esh HWB

* The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
    * An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War expansion set
    * A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
    * The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
    * StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
    * A World of Warcraft mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
    * Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit

60 dolara je "standardna verzija". Toliko o prici kako ce voditi racuna o igracima s obzirom da su pocijepali kampanje na "tri igre". Lame, lame, lame.

12. zoi

zoi Veteran foruma

mislim da ce u nadolazecim verzijama,cijene biti manje,ja se nadam u pola,za one koji vec imaju Wings of Liberty.Makar mi to izgleda kao logican slijed događaja.

13. Esh

Esh HWB

Ima nekog smisla, no slobodno potrazi, naci ces citate na netu gdje se spominje kako ce cijene biti "manje od uobicajenih, trzisnih". Ne treba zaboraviti ni da uvode dodatnu muzaru aka marketplace.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Ah,i ja sam se nadao manjoj cijeni,pa da preorderujem igru,ali s obzirom da je kod nas $=euro nista od kupovine na pocetku :( 120KM je meni puno...

15. gilla

gilla Aktivista

zasto ne potrazis na uk sajtovima.Ne znam kada izlazi,ali sigurno da ce biti na sajtovima tipa gamea.
    I ovo je standardna cijena za speciale,uglavnom su cijene i vece.

16. Esh

Esh HWB

Da, na UK sajtovima se za pre-order krece oko 30 funti sto je ekvivalentno vrijednosti od 46 dolara.

17. vnm_

vnm_ Komšija

docepah se i ja beta kljuca, pa ako neko igra i zeli da se povezemo, evo moj ingame ID:

vnm.vnm

18. Qler

Qler Veteran foruma

ja sam neki dan igrao kod jarana, dobra je pravo :) sjetih se starih vremena. Nekako je sve isto, a opet sve je drugacije. Malo mi je trebalo dok sam pohvatao sta gdje i kako :) ali kad sam se ustelio razbucao sam terrane ko peder erotiku :D

19. Esh

Esh HWB

Navodno su ubacili i Map Editor u novi patch, a ostaje jos da se vidi hoce li se usuditi na neki junski rls, ili ce otploviti ka septembru.

20. vnm_

vnm_ Komšija

bilo je mnogo problema sa battlenetom, ali poslije zadnjeg patcha se smirilo na forumima, pa pretpostavljam da su rijesili.
    masovno se desavalo da se logujes na svoj account a bnet te ubaci na tudji. onda se neki igraci cesto nisu mogli uopste logovati, pa je odgodjeno nekoliko duela razer domination kupa.

realno, ne znam kako ce izgledati u junu ali zasad imaju jos dosta bugova da srede.

evo kako izgleda editor.