STRATEGIJA

Discussion in 'Igre i konzole' started by *_* Juvee, Feb 22, 2005.

1. Dzahdo

Dzahdo Aktivista

Ubisoft izdaje dobre igre, primjerice ima eto Prince of Persia Warrior Within i onaj prije, onda Splinter Cell... ITD.... itdd... Ja još igram PoP: WW, došao do prvog Empressa, odnosno Kaileene, jest teška!! :|

2. iskusni

iskusni Komšija

ja ga prekucao dosad 5 puta. 1x na easy 1x na normal i 3x na hard bez problema

3. Dzahdo

Dzahdo Aktivista

Ejs! Kako ću ba ubiti Empress ovu prvi put što se bijem sa njom Kaileena

4. HamziBeg

HamziBeg Komšija

+ (a vi vidite za ovo Roll Playing, ja Warcraftu u strategije ne dam primirisati)

Sta si udario po Warcraftu :). Single Player igre je nekako linearan i ne radi se o tome da (uvijek) nesto grad. Nekada citavu misiju prelazi sa herojom i sakicom vojnika... ali takav je Blizzard i takav je bio Starcraft (ako se sjecate).

Trebali bi ja i ti da zaigramu u multiplayeru da vidis kakav je strategija.

P.S.: Sta bi tek rekao za MOD-ove Warcraft-a (tower defense, castle defense, Xmass Bunny, World of Warcraft, etc... ccccc.)

EDIT: "ja ga prekucao dosad 5 puta. 1x na easy 1x na normal i 3x na hard bez problema" (jedva zapazih :))

5. monK

monK Komšija

ooooooooooooooooh

je li me to izazivaš na jednu partiju šaha

da vidiš šta je strategija

6. HamziBeg

HamziBeg Komšija

Moze... trebamo nagoditi termin... da se vec jednom nadjemo u duelu i ako ima ove raje da nam se prikljuce.. bar dva na dva.

7. HamziBeg

HamziBeg Komšija

Kakva je igra Empire Earth, jedan ve frajer sto sam mu prodao racunar davi za nju da mu je nabavim. Evo je imam ali mi mrsko da je instaliram i oprobam... dodouse kuci nemam memorije i grafike dok ne prodam laptop... pa pitam reko vrijedili je sprziti za kasnije.
    Da li je ko igra Earth 2150 ili tako nesto... ja sam je igrao kaoi demo pa sam nabavio citavu igr ali mi se ucinila komplikovana... sta vi mislite :?:

8. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Ja sam igrao Earth 2150 davno, i malo vremena mi je trebalo da je skontam, a onda je postala previse monotona jer sam je baš prokontao (dugo sam je igrao), a igra je solidna u svoje vrijeme bila.

9. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Empire Earth je prilicno dobra igra, ali je davno izasla ['99/'00 meni se cini], tako da s tehnicke strane je sad malo zastarjela. Drugi dio za koji nisam siguran da je izasao, je jedna od boljih strategija u zadnje vrijeme, kako kazu na netu. U svakom slucaju sprzi sebi ako imas prazan CD viska.

10. monK

monK Komšija

Nista prije maja, ispiti...A znas da do mene i nije problem... Uvijek spreman da vas sprzim...hehehehehe...

Empire Earth ti je solidan...Ako volis strategije, ali prave, donijet cu ti ja Total War: ROME...ili Homeworld 2...To je ipak puno bolje za takticko iscrpljivanje inteligencije i vremena, a mislim i da ljepse izgleda ...

11. monK

monK Komšija

http://www.bug.hr

Empire Earth II pozlaćen

Neopravdano zanemaren od mnogih medija, Empire Earth II je mnoge iznenadio pridržavajući se rokova, te je u skladu s time ovih dana ušao u fazu umnažanja. Prema planovima Vivendi Universala, ova bi se strategija trebala pojaviti 28. ožujka na američkom tržištu, pa vjerujemo kako i europska nije pretjerano daleko.

Nastavak hita od prije četiri godine donosi 12.000 godina ljudske povijesti ratovanja i 500 različitih jedinica razdijeljenih između 14 naroda, dok bi nova "slika-u-slici" kamera trebala doprinijeti lakšem kontroliranju događaja na bojištu na koje će imati utjecaja i vremenski uvjeti kao u niti jednoj igri do sada - barem tako tvrde autori, a mi samo prenosimo

12. iPlay

iPlay Komšija

Ja se vise lozim na ove Sadasnje doba strategija, kao npr:

- RealWar
    - C&C Generals
    - Earth 2150 (samo sto ona ne spada pod sadasnje doba, ali se meni svidja, 3D)

13. HamziBeg

HamziBeg Komšija

Izgleda da cu je morati pogledati (Empire Earth) :)

14. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Probaj:

-BlitzKrieg
    -Sudden Strike 2
    -Codename: Panzers

15. Neo Bahamut Zero

Probaj i Fragile Allegiance iz '97. Meni je i danas extra. :mrgreen:

16. postal dude

postal dude Aktivista

SVEGA MI STRATEGIJE SU SHIT wracraft je takvo sranje
    gc je dobar
    ali ako niste igrali warzone 2100 vi neznate šta je strategija stvarno
    midleearth :oops: i sve ostale te gore gluposti
    probajte warzone pa se javite!!

ŽIVJELE IGRE SA DUŠOM , IGRIVOŠĆU I DOBROM PRIČOM.

17. Neo Bahamut Zero

joooj lika u pm :|

18. jeretik

jeretik Komšija

Potpisujem, potpisujem i potpisujem!!! Fajnali da je neko reko da je Warcraft sranje, juhuuuu (ispija sljivovicu i razbija flasu sebi od glavu)!!

Warcraft 3 je popularan samo zato sto je fanboyima bilo zao priznat da je igra zadnje smece, pa su ga isforsirali, a strani revieweri nisu vala ni smjeli rec nesto protiv njega.

19. monK

monK Komšija

a ja opet potpisujem ovo...

20. ming

ming Veteran foruma

A ja potpisujem da je Warzkaft tesko sranje od igre pozivljava krizu identiteta nit je RPG nit je RTS.