A ja sam završio sa Orcima... Dalje mi nije imalo smisla...Ustvari sav smisao u priči mi se izgubio nakon što je onaj čupo (Arthas, ili kako se već zove) ubio oca (pericid)...Eh do tog trenutka, pa i taj trenutak, igra mi je bila beton, ali ono poslije je čista nebuloza, IMHO naravno..K tomu nikako doći do kraja...Kada sam vidio da ima i četvrta rasa (night elves), a onda još i kada sam shvatio da imam Frozen Throne expanziju, to znači dodatne kampanje, okrenuo mi se želudac...Jebaji ga, nisam baš hard core gamer, tačnije nemam vremena toliko da se s tim proganjam... Pored toga što me nervira ta sinteza RTS-a i RPG-a, mada meni malo više vuče na neki limunada RPG, IMHO naravno...
posteno, ali krajem prosle godine bilo je mnogo veoma kvalitetnih rts naslova kao sto su: ground control II, kohan 2, warhammer 40k, perimeter, rome: total war (nije klasicni rts, ali...) pa onda dodas na to solidni act of war, empire earth II, cossacks II itd. pa vjerujem da problema sa izborom ne bi trebalo biti.
pretpostavljam da si igrao onda i blitzkrieg? inace, punokrvni nastavci za oba naslova su u izradi i donijet ce.. 3d