STRATEGIJA

Discussion in 'Igre i konzole' started by *_* Juvee, Feb 22, 2005.

1. monK

monK Komšija

A ja mislim da si ti te evaluacije pokupio od mene.... :wink:

2. ming

ming Veteran foruma

Ne javljaj se dodji na ekspertizu RPG igara kod TBP Azire. BTW dokle K.O.T.O.R

3. monK

monK Komšija

Nar>Shadaa, i ne vjerujem da ću se pomjeriti narednih par mjeseci...Imam vaznija posla...

4. Esh

Esh HWB

a ja mislim da niste ni probali WoW koji je apsolutna zaraza!

5. ming

ming Veteran foruma

Ja mislim da je WOW malo overhyped proizvod cim pola neta bruji oko toga ja mu ne prilazim. :idea:

6. monK

monK Komšija

A ja sam završio sa Orcima...

Dalje mi nije imalo smisla...Ustvari sav smisao u priči mi se izgubio nakon što je onaj čupo (Arthas, ili kako se već zove) ubio oca (pericid)...Eh do tog trenutka, pa i taj trenutak, igra mi je bila beton, ali ono poslije je čista nebuloza, IMHO naravno..K tomu nikako doći do kraja...Kada sam vidio da ima i četvrta rasa (night elves), a onda još i kada sam shvatio da imam Frozen Throne expanziju, to znači dodatne kampanje, okrenuo mi se želudac...Jebaji ga, nisam baš hard core gamer, tačnije nemam vremena toliko da se s tim proganjam...

Pored toga što me nervira ta sinteza RTS-a i RPG-a, mada meni malo više vuče na neki limunada RPG, IMHO naravno...

7. Esh

Esh HWB

sta da ti kazem, mainstream mmorpg, probas pa sudis 8)

8. Esh

Esh HWB

posteno, ali krajem prosle godine bilo je mnogo veoma kvalitetnih rts naslova kao sto su: ground control II, kohan 2, warhammer 40k, perimeter, rome: total war (nije klasicni rts, ali...) pa onda dodas na to solidni act of war, empire earth II, cossacks II itd. pa vjerujem da problema sa izborom ne bi trebalo biti.

9. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

meni se od navedenih strategija najvise svidio Ground Control II. a i Perimeter nije nimalo losh.

10. ming

ming Veteran foruma

Suden Strike meni omiljena.

11. monK

monK Komšija

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....

prepade me s tim avatarom!!!

12. ming

ming Veteran foruma

Cloud Strife sinko.

13. monK

monK Komšija

Eh, ja mislio Roxette iz mladjih, buntovnickih dana...

14. syss

syss Veteran foruma

LOL LOL i još jednom LOL :D

15. ming

ming Veteran foruma

Ona koka mu je Tetka :mrgreen:

16. Esh

Esh HWB

da, steta sto nisu imali malo boljeg izdavaca, igra ima stvarno lijepih novina..

17. Esh

Esh HWB

pretpostavljam da si igrao onda i blitzkrieg? inace, punokrvni nastavci za oba naslova su u izradi i donijet ce.. 3d :)

18. ming

ming Veteran foruma

Znam u biti isti je razvojni tim i izdavac.

19. HamziBeg

HamziBeg Komšija

20. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Nije nego Sheep za PlayStation :mrgreen: