Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Re: ELOB - oficijelni thread

Nisam ni ja sinoc imao. Jutros sve ok.

2. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

podrska im je nula bodova od 9 do 14h mozda i mozes dobiti support al te doceka standardna shuplja

nit kakav mail, nit telefonska centrala nit ista...

3. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

to sam i ja primjetio, najkasnije do 13, 13:30h možeš dobiti one likove za internet, a poslije toga si "izvisio"...

4. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Koje brojeve zoveš pa dobiješ. Ako su oni standradni 723-511 / 514 nije mi jasno kako ih dobijes. Ja sam danima uporan jer ne mogu s posla izaci, a telefonski nema sanse.

Ovo ti je varijanta: "dali smo vam flat rate, sta hocete vise od nas..." Ali ima ona, nicija do zore ne gori.

5. stripiii

stripiii Aktivista

Drug nista od zvanja nemas vjeruj mi...Mene kad zeza konekcija (sto je rijetkost moram priznati) pravac kod njih i za vrat :D drugacije s njima ne mozes...

btw ne ureklo se :D

6. Vedo

Vedo Moderator

Meni katastrofa net zadnja 2 dana, download bude sat vremena 2 kb/s pa skoci na 80 kb/s na minutu-dvije, a onda opet padne na 2 kb/s. upload je ok.

7. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Meni slika na tv-u ne valja, a sto se neta tice sve ok. Ne znam sad jel' do deneba ili je do mene, ali ko da mi nesto brze radi. :mrgreen:

8. GW

GW Moderator

Nadaj se, nadaj. :mrgreen:

9. pac

pac Komšija

I meni isti prob od nedjelje download 0 - max 5kb/s. A sto je najgore skoro pa se nemoze normalno surfati!

Vedo ako ikoga dobijes na tel ovih dana javi sta su ti rekli! Necu imati vremena da ih zovem!

10. Vedo

Vedo Moderator

Meni posao ovisi o netu, ja im sutra odoh u posjetu, nema nista od telefona.

11. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Je li pucala vama konekcija ovih dana. Preko vikenda od 09 - 16h nije bilo nikako veze, a navecer im svako 10ak minuta na par sekundi pukne konekcija pa se opet sama uspostavi. Ima li neko slicnih iskustava?

12. Esh

Esh HWB

Ne koristim usluge spomenutog providera, no znam po Dogu da je bilo tih sranja u navedenom periodu.

13. ming

ming Veteran foruma

Od petka u Vogosci nema eloba.

14. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Meni u kasnim nocnim satima bilo pucanja. Preko dana ok.

15. pac

pac Komšija

U petak navece nije bilo neta sve do ujutro tj. dok nisam ujutro uradio reset modema od nedjelje nema vise nikakvih problema.

16. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Evo zadnjih par dana katastrofa. U pocetku bilo samo navecer, a sad i preko dana. Znaci svako 10ak minuta nema veze po par minuta. Tako ti periodi nalete, traju po sat-dva i prodju. Kako je kod ostalih?

17. Vedo

Vedo Moderator

Ista stvar, ima signala, sve se cini ok ali ne fercera. Prekidi svako malo. Kad odem na Repair, javi "Could not communicate with the DNS server", tako nesta..

18. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Nikako da se nakanim da odem, ali izgleda cu morati.

19. Vedo

Vedo Moderator

Meni se puni casa, hebo flat ak' svako malo zeza. Moncho + ADSL = ELOB flat :D Big up to Moncho :smt003

20. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Ma ne pegla mi se s tim prelascima, ali ako se situacija brzo ne promjeni, nema se druge opcije. Do sad sam bio relativno zadovoljan, kako brzinom tako i stabilnom vezom, no ovo zadnjih 10ak dana prelazi moje granice tolerancije.