Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Vedo

Vedo Moderator

Re: ELOB - oficijelni thread

mene zeza ima jedno vec mjesec-dva, ono, sve ok radi jedno 5 dana pa 3 dana zezancija i sve tako..zao mi zivaca, lakse prec na ADSL i gotovo. Pa vidjet cu jos koju heftu, nadam se da ce se sta poboljsati.

2. ming

ming Veteran foruma

ELOB u Vogosci je jaci od nocnih ladyboy klubova, cak ni tv signala nemaju :lol:

3. Loki

Loki Komšija

Dear Vedo,

How do you get "Moncho"?

You see, I have ADSL, but I would like to have ELOB flat also. So according to your formula all I need is "Moncho". Please tell me what is "Moncho" and where can I get it?

Yours sincerely,
    Loki

(Haha moro sam ne znam šta mi bi :mrgreen: :mrgreen: )

4. Vedo

Vedo Moderator

Nije to prica za malo djecu, pssstt :D

5. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Danas nisam uspio dobiti na telefon. Doduse danas je net ok, a do kad...

6. selvin

selvin Moderator

Ja imam osjecaj kad ti zaprijetis da ces nazvat da oni automatski poprave konekciju. :D Izgleda da imaju nekog na forumu. :D

7. ming

ming Veteran foruma

Ako citaju, da im kazem da su dildo :lol:

8. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

i kod mene u zadnje dvije sedmice problemi s netom... zna zakočiti po 15-20 minuta u smislu da niti jednu stranicu ne može da otvori, a inače mi sve stranice sporije otvara nego prije 15tak dana...

9. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Mene na ELOB-u jedino još drži činjenica da ga koristim samo za download preko torrent-a, tako da tu pucanje konekcije ne smeta. Meni se ne dešava da nema konekcije na nekoliko sati, ali se dešava vrlo često pucanje konekcije na par sekundi prilikom surfanja.

Kad ADSL CITO spadne na prihvatljivih 50 kermi prebacujem se :) Eno vidim oborili su sa 220KM na 180 KM, jesu sila nema šta ....

10. pac

pac Komšija

Elob zeza u nocnim satima tacnije konflikt sa IP adresom.

11. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

i meni sinoć nije net nikako radio... zvao sam ih jučer popodne i što je najgore oni tamo pojma nemaju zbog čega se sve ovo dešava...

12. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Pozz
    I ja sam imao tih problema oko IP sve mi pobrise na Internet Protokolu ( TCP/IP) morao sam rucno unositi postavke svaki put da bi dobio internet , neznam do cega bi moglo biti ???

13. pac

pac Komšija

Uz to sto je surfanje nevjerovatno sporo :x

14. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

ja pizdim evo od petka... prestalo mi je javljati onaj IP address conflict, ali je net KATASTROFALNO spor, gore od dial-up konekcije, ne mogu stranicu normalno učitati, a kamoli nešto da skidam... zovem jučer, zovem danas, nikog nema... haman vikendom nema podrške :twisted: :twisted: ....

15. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Nije haman nego je nema sigurno vikendom , ti su ljudi veoma neozbiljni i bezobrazni prema svojim korisnicima.Ja cu prekinuti ugovor sa njima aBd mada imam game paket.9G ce mi biti sasavim dovoljno......

16. AhmeT

AhmeT Overclocker

Mozda nisi vidio da su digli limite, od 1. marta krece na snagu, i 9G prelazi u 15G :D

17. pac

pac Komšija

Evo dobio sam Elob i kazu da ce ovaj belaj sa ip adresom i brzinom rijesiti tokom ove sedmice, tako da sad treba jos nesto prouciti da bude nesto od ovoga :)

18. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Ma vala djaba im ga , ping im je katastrofa prva ta stvar koja ce me otjerati od njih :? ne mogu ni jednu online igru igrati uvijek me kikaju radi pinga grrrr....

19. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

ne znam kako je kod tebe ali kod mene ne zeza ping toliko... doduše, igram samo cod4 online i ping mi je oko 30-50 uvijek...

20. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Evo ja danas uspio dobiti. Svjesni su problema i rade na rjesenju. :wink: