Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

Re: ELOB - oficijelni thread

i ja sam ih dobio prije nešto manje od sat i meni su rekli da ih niko nije zvao da se žali na brzinu, nego samo na konflikt IP adrese... smiješno!

2. Vedo

Vedo Moderator

meni ok (ne ureklo se) fercera zadnjih par dana, pici 85 kb/sec sa rapida

3. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Ma ja nemam problema sa brzinom, odnosno nisam ih nikad ni imao. Meni s rapida zakucava na 130kpps. Problem je s ovim prekidima koji se natovare svako pet minuta.

4. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

mene i dalje brzina zeza, stranice otvara kao da je onaj stari bihnetov dial up...

5. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Trazi da te prebace na drugi server.

6. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Ma nista od toga prebacivanja na srervere , ja sam ih zvao i trazio to ,kazu nema vise nikakvih prebacivanja svi su na istom serveru ...............

7. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Meni su danas bili u posjeti vezano za ove ip konflikte. Popisali mac adrese masina u stanu i razgulili. Koliko sam skontao iz njihove price, cini mi se da limiti imaju vise korisnika kojima su dodjelili iste ip adrese pa je to problem. BTW kako mi rece lik, ne primaju nove klijente do rjesenja tog problema.

8. stripiii

stripiii Aktivista

Bili su juce i kod mene i da iskren budem ne znam sta da mislim u vezi ovoga...

Brzina...Paket STREAM !!!???

9. MakaveliTheDon

MakaveliTheDon Aktivista

Dobro si prosao, hajirlije iz hsa zbog tog problema mi rekli da reinstaliram sistem :lol:
    Spustio slusalicu nisam vise ni zvao, conflict nestao.

10. stripiii

stripiii Aktivista

11. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

ELOB BAY BAY , ja sam raskrstio sa ovim .Šta da kažem dobar je bio za torrente ostalo fujjjj , sad sam uzeo 15G ADSL-a pa polako štaću.Ljudi srteno vam sa tim ELOBOM i želim vam dosta živaca i sabura..... :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

12. Vedo

Vedo Moderator

veceras nije bilo konekcije a i sad nestabilna, kakvo je stanje kod ostalih?

13. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

eeeee jos mene ReNNo zeza sinoc, kaze imas tako dobro konfu, a jos uvijek si na wireless netu. kad sam mu poslo screenshot, gdje se vidi da sa rapida skidam brzinom vecom od 450KB/s (skoro pola megabajta) kaze, pa dobar ti taj net :smt003 a sad kad vidim kakve vi probleme imate sa "zicanim" netom, ja pogotovo sretan. tu su jos 2 ADSL-a za backup (ADSL Max od firme, i moj 3G).

14. Vedo

Vedo Moderator

i tu je jos malo kurcenja :lol:

15. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Bas mi je drago zbog tebe. Kakve to veze ima s temom?

16. pac

pac Komšija

Dabogda ti nestalo konekcije :lol:

17. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

bolje ti je da si ovim ostalim reko, dabogda vam taj net jednom proradio kako treba, bilo bi korisnije :smt003

18. ReNNo

ReNNo Overclocker

A prva asocijacija na wireless internet je neka konekcija brzine 128/64kBps sa 1GB limitom :D
    Samo se ti kurci, dabogda ti snijeg zameo signal.

19. Dog_Father

Dog_Father Moderator

I jos jednom, kakve veze zadnjih 4-5 postova ima sa elobom?

20. pac

pac Komšija

Mani mo se offtopic-a, kod mene je valjda sve uredu sa netom nisam nikakvog prekida primijetio.